Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Θεσσαλονίκη 2020: Πάμε μπουζούκια στην πρωτεύουσα της Βορείου Ελλάδας

Θεσσαλονίκη 2020: Πάμε μπουζούκια στην πρωτεύουσα της Βορείου Ελλάδας

24-03-2020

Τα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη είναι μια καλή πρόταση που θα σας προσφέρει πολύ τραγούδι και κέφι. Με πολλά μεγάλα ονόματα να φιλοξενούνται στις πίστες τους κάθε σεζόν, βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης και χαρίζουν στο κοινό τους μοναδικές στιγμές με πολύ τραγούδι και πολύ χορό.

Την καλύτερη συντροφιά υπόσχονται να σας κρατήσουν και τη σεζόν που ακολουθεί. Πάντα με  τον πιο σωστά διακοσμημένο και διαμορφωμένο χώρο τους, θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα από την πρώτη στιγμή και σ αυτό θα βοηθήσει και ο πλήρως ανακαινισμένος χώρος τους.

Από τα μεγαλύτερα μαγαζιά είναι το Vogue Θεσσαλονίκη με χωρητικότητα 1000 θέσεων όπου έχει ανακοινωθεί ότι ξεκινάει ο Αργυρός τις εμφανίσεις του.

Διαθέτουν επίσης σε όλους τους χώρους τους τέλεια οπτικοακουστική, η οποία μπορεί να καλύψει όλα τα τραπεζάκια του κέντρου χωρίς να μένει κάποιος δυσαρεστημένος όσον αφορά στο ακουστικό κομμάτι αλλά και να βλέπει τους καλλιτέχνες που θα εμφανίζονται στις πίστες τους. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στα πολλά και διαφορετικά είδη και στυλ που υπογράφει το κάθε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης.

Το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα μαγαζί Θεσσαλονίκης 1500 θεσεων είναι η Πύλη Α ή παλιά Πύλη αξιού όπου φιλοξένησε πρόσφατα τον Αντώνη Ρέμο με τους ιμαμ baildi.

Οι προτιμήσεις όλων όσων θέλουν να τα επισκεφθούν και να περάσουν όμορφες στιγμές με την παρέα που έχουν επιλέξει, θα μπορούν να καλυφθούν καθώς κάποια από αυτά θα φιλοξενήσουν πιο ροκ καλλιτέχνες, άλλα θα έχουν ένα πιο "βαρύ" πρόγραμμα να σας παρουσιάσουν.

Μοναδικά shows έχουν ετοιμάσει για το κοινό τους οι ιθύνοντες τους, για τη σεζόν που θα ακολουθήσει η οποία επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις, με μεγάλους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσουν στις πίστες τους.

Το κέφι θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ τραγούδι και χορό στα μπουζούκια θεσσαλονίκη.

Τα μπουζούκια που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην πλατεία αριστοτέλους είναι το barbarella live με χωρητικότητα 350 θέσεων.

Ο ίδιος επιχειρματίας έχει και το νυχτερινό μαγαζί στη περιοχή στα σφαγεία stage live όπου επρόκειται να ξεκινήσει το καλοκαίρι ο Πάνος Κιάμος μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του στην Αθήνα στο Fever.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από ποτά τα οποία βρίσκονται σε μια μεγάλη λίστα σε κάθε κατάλογο των κέντρων διασκέδασης. Τα ποτά που προσφέρουν είναι εξαιρετικής ποιότητας και θα σας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά, ακούγοντας μεγάλα παλαιά αλλά και νέα μουσικά κομμάτια.

Τα κομμάτια αυτά έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και έχουν μείνει χαραγμένα στις μνήμες μικρών και μεγάλων.

Πηγή: www.vgainoexo.gr
Θεσσαλονίκη 2020: Πάμε μπουζούκια στην πρωτεύουσα της Βορείου Ελλάδας Θεσσαλονίκη 2020: Πάμε μπουζούκια στην πρωτεύουσα της Βορείου Ελλάδας