Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

«Θραύση» έκανε η Black Friday στην Αλεξανδρούπολη – ξεπούλησαν καταστήματα!

«Θραύση» έκανε η Black Friday στην Αλεξανδρούπολη – ξεπούλησαν καταστήματα!

24-11-2018

Πανικός επικράτησε στην αγορά της Αλεξανδρούπολης στην Black Friday 2018.

Η Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, μόνο μαύρη δεν ήταν για τους καταστηματάρχες που είδαν από νωρίς το πρωί το εμπόρευμά τους να κάνει «φτερά».

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου χαρακτηρίζει συνολικά την ημέρα ως «καταναλωτική φρενίτιδα», επισημαίνοντας ότι αρκετά καταστήματα ξεπούλησαν από εμπόρευμα!

«Φέτος πήγαμε εξαιρετικά. Ήταν μια καταναλωτική φρενίτιδα χωρίς ορθολογικά κριτήρια. Τα εμπορικά καταστήματα πούλησαν σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, και κατά περιπτώσεις ξεπούλησαν!», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ.

Η μεγαλύτερη κίνηση σημειώθηκε σε καταστήματα με είδη τεχνολογίας και ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβαν τα είδη ένδυσης και υπόδησης.

«Είχαμε καθολική συμμετοχή των επιχειρηματιών και σαφώς τα πήγαμε πολύ καλύτερα από πέρυσι. Η αγορά οργανώθηκε και η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη», επισημαίνει ο Κ.Χατζημιχαήλ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως σε μερικά εμπορικά καταστήματα οι προσφορές συνεχίζονται και το Σαββατοκύριακο αλλά και τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας.

«Αυτό είναι ίδιον του Έλληνα, να ξεχειλώνει οτιδήποτε έρχεται από το εξωτερικό. Η επιτυχία της Black Friday έγκειται ακριβώς στο γεγονός ότι διαρκεί μια ημέρα. Οι συνεχιζόμενες προσφορές εντέλει δεν συμφέρουν ούτε τους καταναλωτές γιατί είναι μικρές για μεγάλο διάστημα», σχολιάζει σχετικά ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.

Μαρίνα Κριτού