Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλεξανδρούπολη: Εντάσσεται στο σχέδιο πόλης η περιοχή Καλλιθέα -Ν. Χηλή
Μετά από μια μακρόχρονη προσπάθεια που ξεκίνησε στις αρχές του 2000 και σε συνέχεια της έγκρισης της Πολεοδομικής Μελέτης Καλλιθέας – Ν. Χηλής (2016) και της οριστικής κύρωσης της Πράξης Εφαρμογής (2022), έχει αποσταλεί για εγγραφή στο Κτηματολογικό Γραφείο Αλεξανδρούπολης, το σύνολο των τελικών οικοπέδων και των αντίστοιχων δικαιωμάτων, όπου μπορούν πλέον να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες.
Ολοκληρώθηκε έτσι, το συνολικό θεσμικό και ιδιοκτησιακό μέρος της ένταξης της συγκεκριμένης περιοχής στο σχέδιο πόλης και σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του πολεοδομικού σχεδιασμού, δίνοντας τη δυνατότητα τους δημότες να αξιοποιήσουν τις ιδιοκτησίες τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών, παλιό δημαρχείο, 2ος όροφος, τηλ. 2551350035).
- Να συνεχιστεί η αποχή αποφάσισε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης
(09-02-2024) - Η πρώτη συνάντηση Τοψίδη - Μητσοτάκη στο Μαξίμου - Όλα όσα συζητήθηκαν (video)
(09-02-2024) - Αυγέρη: Στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης με 18.300 μόρια, σε ιδιωτικό με λιγότερα από 10.000!
(09-02-2024) - Στρεπτόκοκκος ομάδας Α: Όσα πρέπει να ξέρετε για την διεισδυτική λοίμωξη
(09-02-2024) - Επίσκεψη στον Έβρο θα πραγματοποιήσει η Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
(09-02-2024)