Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Αλεξανδρούπολη: Μουσικό αφιέρωμα του 9ου Δημοτικού Σχολείου στον Μάνο Χατζηδάκι

20-05-2024

Μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο μουσουργό Μάνο Χατζηδάκι για τα τριάντα χρόνια από τον θάνατό του, πραγματοποίησε την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, στις 20.00 το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης.

Τη χορωδία του Σχολείου διηύθυνε η μουσικός του Σχολείου κ. Σοφία Ζαΐμη.

VW Τερζενίδης

Το μουσικό αφιέρωμα πλαισιωνόταν και από χορευτικά σύνολα μαθητών του σχολείου κάτω από την καθοδήγηση των γυμναστών του Σχολείου κ. Δαστερίδη και Μητσόπουλου. Η χορωδία συνοδευόταν από τους εκπαιδευτικούς κ. Μπάμπη Τσακαλίδη στο πιάνο και Πέτρο Δούκα στην κιθάρα, τον γονέα μαθήτριας του Σχολείου κ. Θεοδόση Κολγιώνη στο μπουζούκι και τον μουσικοπαιδαγωγό κ. Νίκο Κατσούλη στο φλάουτο.

Την εκδήλωση, η οποία στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία, παρακολούθησε ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Έβρου κ. Μαρίνος Κωνσταντινίδης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Κυριάκος Αετόπουλος, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας κ. Ηλίας Δαστερίδης, εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, γονείς, εκπαιδευτικοί από διάφορα Σχολεία της πόλης και άλλοι.