- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη γιατρός του Π.Γ.Ν.Ε. για χρηματισμό
Eνημέρωση (18/05/16): Το ποσό των 500 ευρώ προκειμένου να χειρουργήσει ασθενή στο Π.Γ.Ν.Ε. ζήτησε ο συλληφθής γιατρός με ειδικότητα ΩΡΛ της Κρατικής Κλινικής του νοσηλευτικού ιδρύματος της Αλεξανδρούπολης.
Το παραπάνω ποσό σύμφωνα με τις πληροφορίες του e-evros.gr, το έδωσε ο ασθενής στον 50χρονο γιατρό με τη διαφορά όμως πως τα χρήματα ήταν προσημειωμένα, με αποτέλεσμα άνδρες της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων να τον συλλάβουν.
Ο 'γνωστός' ΩΡΛ, ο οποίος μάλιστα όπως όλα δείχνουν ήταν ιδιαίτερα 'γνωστός' στην ιατρική κοινότητα για τη 'δράση' του, νωρίς σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα της Αλεξανδρούπολης προκειμένου ν' απολογηθεί.
Ελπίδα όλων των Εβριτών και μη, να γίνει επιτέλους ένα καλό 'ξεκαθάρισμα'.
Διαβάστε και την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας που επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του e-evros.gr εδώ: https://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/deltio-typoy-18hs-maioy-2016/post29753
(Τρίτη 17/05/16): Νωρίς το απόγευμα σήμερα Τρίτη 17 Μαίου, άνδρες της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, συνέλαβαν γιατρό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου για χρηματισμό.
Ο κατηγορούμενος, κρατείται έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία και αύριο, Τετάρτη, πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Κατερίνα Καλεντερίδου
- Ποιοι ήταν οι 12 Απόστολοι και πως πέθαναν;
(30-06-2025) - Προτάσεις για την κοινωνική ένταξη των μουσουλμάνων στον Δήμο Διδυμοτείχου
(30-06-2025) - Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας στο Σουφλί
(30-06-2025) - Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης
(30-06-2025) - Βρόμα και δυσωδία στο Τελωνείο των Κήπων (video)
(30-06-2025)
EN
TR






