Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλεξανδρούπολη: Τρεις φορές πάνω οι διανυκτερεύσεις στο δημοτικό κάμπινγκ τον Ιούνιο
Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την προσέλευση τουριστών στα κάμπινγκ της Βόρειας Ελλάδας και συγκεκριμένα για την Αλεξανδρούπολη τρεις φορές πάνω ήταν οι διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο.
«Ο φετινός Ιούνιος πήγε παρά πολύ καλά, είμαστε τρεις φορές πάνω από την περσινή χρόνια στις διανυκτερεύσεις», ανέφερε η υπεύθυνη του κάμπινγκ Βασιλική Παπαντή στο ΑΠΕ ΜΠΕ διευκρινίζοντας πως στον νομό Έβρου υπάρχει ένα μόνο κάμπινγκ, το οποίο βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη.
«Τον μήνα που πέρασε είχαμε κυρίως Έλληνες σε ποσοστό 90% και τουρίστες από άλλες χώρες περίπου 10%. Σε κανονικές συνθήκες, οι μισοί πελάτες μας είναι Έλληνες και το 50% των επισκεπτών είναι Βαλκάνιοι και τουρίστες από Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία και Γαλλία. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο πιστεύουμε ότι θα είμαστε πολύ καλύτερα και ότι θα καλύψουμε σε μεγάλο ποσοστό το χάσιμο που είχαμε την περσινή χρονιά λόγω πανδημίας», τόνισε η κ. Παπαντή.
Διευκρίνισε δε πως «δεν είμαστε μόνο τουριστικός περιορισμός, αλλά και πέρασμα προς την Τουρκία και γι' αυτό επηρεαζόμαστε άμεσα και από τα γεγονότα που συμβαίνουν στη γειτονική χώρα. Ένα ποσοστό 10% των επισκεπτών μας έχει χαθεί, καθώς υπάρχει ο φόβος εξαιτίας της πανδημίας και δεν βοήθησε ο τρόπος που διαχειρίστηκαν στην Τουρκία την κατάσταση. Δυστυχώς, κράτησε κάποιους τουρίστες μακριά. Φέτος όμως θα ανακάμψουμε».
- Το Πρόγραμμα του 54ου Πανελλήνιου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου της ΕΣΕΤ στην Αλεξανδρούπολη
(11-10-2024) - Ο δήμος Αλεξανδρούπολης καλεί να "ανοίξουν τα στόματα" για τα περιστατικά κακοποίησης ζώων
(11-10-2024) - Νέα υλικά και απινιδωτής στην Πυροσβεστική της Σαμοθράκης, από τον Δήμο
(11-10-2024) - Στη βουλή πάλι οι θανατώσεις κοπαδιών στον Έβρο, με ερώτηση του ΚΚΕ
(11-10-2024) - Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Πού ψηφίζουν στον Έβρο για Ανδρουλάκη ή Δούκα
(11-10-2024)