Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έχει ανοίξει η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς των ηλικιωμένων ηλικιακής ομάδας 60-64 ετών.
Έχει ανοίξει η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς των ηλικιωμένων ηλικιακής ομάδας 60-64 ετών.

Αλεξανδρούπολη: Χιλιόμετρα "μετρούν" οι ηλικιωμένοι για να εμβολιαστούν

11-02-2021

Αγανάκτηση επικρατεί στους ηλικιωμένους καθώς λίγες μέρες έχει που άνοιξε η πλατφόρμα εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 60-64 ετών και τα μηνύματα από τον ΕΟΔΥ τους παραπέμπουν σε άλλες περιοχές από αυτές που διαμένουν οι πολίτες.

Για άλλη μια φορά η ηλικιακή ομάδα 60-64 ετών χρειάζεται να διανύσει πολλά χιλιόμετρα για να πραγματοποιήσει το εμβόλιο. Γεγονός που φανερώνει την αδυναμία του συστήματος να ανταπεξέλθει στους εμβολιασμούς.

Σύμφωνα με πολίτες που επικοινώνησαν με το e-evros.gr σήμερα το πρωί, επισήμαναν το γεγονός πως για να πραγματοποιήσουν το εμβόλιο χρειάζεται να μεταβούν στην πόλη των Φερών του Έβρου! Πρόκειται για πόλη που βρίσκεται 28 χιλιόμετρα μακριά από την Αλεξανδρούπολη και ως απόρροια οι άνθρωποι χρειάζεται να διαθέτουν αυτοκίνητο για την μετακίνηση τους αλλά και να βάλουν το "χέρι στις τσέπες" για τις βενζίνες.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν και ηλικιωμένοι που δεν διαθέτουν αυτοκίνητα και με την καραντίνα που υπάρχει είναι δύσκολη η συγκοινωνία ειδικά για άτομα που είναι στις ευπαθείς ομάδες.

Φ.Δ.