Σήμερα είναι: Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
Δερέμπεης μικρό SOHO ALL4U

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αν είσαι κάτοικος Διδυμοτείχου μοιράσου τη γνώμη σου!

Αν είσαι κάτοικος Διδυμοτείχου μοιράσου τη γνώμη σου!

06-08-2020

Ο Δήμος Διδυμοτείχου αρχές Ιουλίου πήρε την πρωτοβουλία και τοποθέτησε λουλούδια σε κεντρικό δρόμο του Διδυμοτείχου, συγκεκριμένα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, για να αποτρέψει την παράνομη στάθμευση των οχημάτων και παράλληλα να αναβαθμίσει από αισθητική πλευρά τον κεντρικό δρόμο της πόλης.

Μετά από συγκέντρωση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Διδυμοτείχου που συνεδρίασε στις 10 Ιουλίου, αποφασίστηκε  να πεζοδρομείται η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου κάθε βράδυ ως τα ξημερώματα αλλά και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο έως τις 30 Νοεμβρίου 2020.

Στόχος των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, η οποία πάρθηκε κατά πλειοψηφία, είναι: "να αποδοθεί επαρκής χώρος για ασφαλή διέλευση /πρόσβαση/ χρήση στους πεζούς και καταστήματα και παράλληλα να βελτιωθούν οι συνθήκες του οδικού περιβάλλοντος από πλευράς ρύπανσης και θορύβου".

Ο Δήμος Διδυμοτείχου ακούει την γνώμη των πολιτών της πόλης και δημιούργησε ένα ερωτηματολόγιο για να μοιραστούν οι κάτοικοι τις απόψεις τους, για την απόφαση του περιορισμού κίνησης των οχημάτων στη συγκεκριμένη οδό.

Αν είσαι κάτοικος Διδυμοτείχου μοιράσου τη γνώμη σου!

Απάντησε στο σύντομο ερωτηματολόγιο για τον περιορισμό της κίνησης στην οδό Βενιζέλου (χρόνος απάντησης 2 λεπτά)

Για να απαντήσεις σκάναρε με το κινητό σου τον κώδικα QR στην φωτογραφία ή κανε κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.esurvey.gr/q/c4095943d2?fbclid=IwAR3XH4wGPXJI2Ykj4PCg81rjhuRzZIU05WLsMmQRMm4wN1yqicQC8bX8ngU

Φ.Δούκογλου