Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Δήμος καλεί όσους παραγωγούς ενδιαφέρονται να προβάλλουν δωρεάν τα προϊόντα τους στην εκπομπή της  ΕΡΤ Αλάτι της Γης.
Ο Δήμος καλεί όσους παραγωγούς ενδιαφέρονται να προβάλλουν δωρεάν τα προϊόντα τους στην εκπομπή της ΕΡΤ Αλάτι της Γης.

Αν παράγεις και εσύ προϊόντα στη Σαμοθράκη σου δίνεται η ευκαιρία να τα προβάλλεις στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αλάτι της Γης"!

14-10-2021

Ευχάριστα νέα για το νησί της Σαμοθράκης, καθώς η εκπομπή της ΕΡΤ "Αλάτι της γης" έχει προγραμματίσει εκπομπή αφιερωμένη στο νησί του Έβρου!

Ο Δήμος Σαμοθράκης καλεί όσους παραγωγούς ενδιαφέρονται να προβάλουν δωρεάν τα προϊόντα τους, στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αλάτι της Γης" για την οποία προγραμματίζεται εκπομπή αφιερωμένη στη Σαμοθράκη, να επικοινωνήσουν με το Δήμο και την κ. Γκουλιαμτζή Βαρβάρα στο τηλέφωνο  2551350800 από 9.00 εως 13.00 μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2021.

Τα προϊόντα που μπορούν να μεταφερθούν και να παρουσιαστούν επώνυμα στην εκπομπή μπορεί να είναι λάδι, ελιές, τυρί, μέλι, γλυκά, ζυμαρικά, βότανα κ.α.

Ο στόχος της εκπομπής "Αλάτι της γης" είναι να καταγράψουν και να προβάλουν στο πλατύ κοινό τον πλούτο, την ποικιλία και την εκφραστικότητα της μουσικής μας κληρονομιάς, μέσα από τα τοπικά μουσικά ιδιώματα αλλά και τη σύγχρονη δυναμική στο αστικό περιβάλλον της μεγάλης πόλης. Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Κυριακή και κάθε Σάββατο σε επανάληψη στις 13:00.

Πρόκειται για μια εκπομπή που ταξιδέυει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με κύριο σκοπό να προβάλλει τις συνήθειες και τις ομορφιές της κάθε περιοχής και κυρίως την "ομορφιά" και την φιλοξενία των ανθρώπων! Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία οι παραγωγοί της Σαμοθράκης να "συστήσουν" τα προϊόντα τους στους τηλεθεατές όλης της Ελλάδας.