Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ανακάλεσε την προσφυγή του ο Λαμπάκης - Τι λένε οι δύο παρατάξεις

Ανακάλεσε την προσφυγή του ο Λαμπάκης - Τι λένε οι δύο παρατάξεις

03-04-2020

Ανακάλεσε τελικά την προσφυγή κατά των αποφάσεων της 4ης τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, που κατέθεσε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, ο επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ κ. Βαγγέλης Λαμπάκης.

Σύμφωνα με τα παραπάνω η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, η προσφυγή θεωρείται ως μη γενόμενη και ως εκ τούτου δεν θα εκδοθεί απόφαση από την υπηρεσία.

Η παράταξη Πόλη & Πολίτες ανακοίνωσε σχετικά:

Δυστυχώς για άλλη μία φορά από την θέση του Δημάρχου, με όπλα το ψέμα και την συκοφαντία, ο κ. Ζαμπούκης χτύπησε με στόχο να σπιλώσει τον επικεφαλής της παράταξης μας Βαγγέλη Λαμπάκη, σχετικά με την ένσταση που κατέθεσε για την μη νόμιμη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19 Μαρτίου 2020.

H ένσταση δεν αφορούσε την δια περιφοράς σύγκληση, αλλά στην Μη Νόμιμη Κλήτευση του σε αυτό, με ευθύνη του νυν Δημάρχου που και πάλι, η ανικανότητα και ο κιτρινισμός τον οδήγησαν σε διαστρέβλωση της αλήθειας.

Θα έπρεπε λοιπόν κλείσουμε τα μάτια μας για την δια περιφοράς λήψη αποφάσεων για θέματα πολύ κρίσιμα, που θα δεσμεύσουν για πολλά χρόνια, με μεγάλα ποσά τους δημότες μας;

Να αποδεχθούμε την παράνομη Μη Νόμιμη Κλήτευση, σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο που είχε και μη επείγοντα θέματα;

Αντί λοιπόν ο κ. Ζαμπούκης να ντραπεί και να ζητήσει συγνώμη από την παράταξη και τον επικεφαλής μας για την μη νόμιμη διαδικασία που ακολούθησε, φόρεσε μία ακόμη φορά τον μανδύα του συκοφάντη, κατά την προσφιλή του μέθοδο.
Με πολιτικό νανισμό, προσπάθησε να “ξεσηκώσει” συμπολίτες μας, όπως αναδόχους ή προμηθευτές του Δήμου μας, εκβιάζοντας έτσι πολιτικά τον επικεφαλής μας.
Απέναντι σ’ αυτό το χαμηλό πολιτικό ανάστημα του Δημάρχου, ο Βαγγέλης Λαμπάκης με πολιτική γενναιότητα, κατέθεσε ανάκληση της ένστασής του, για να μην υποστούν οι δημότες την παραμικρή ζημιά.

Για να συνεχισθούν όλα τα δρομολογημένα απ’ την παράταξη μας έργα και προπάντων να υπογραφεί η σύμβαση του έργου του γεωθερμικού πεδίου της Τραϊανούπολης, που με τόσο κόπο, επί πολλά χρόνια παλέψαμε.

Η ψευδεπίγραφη “αγωνία” και “ευαισθησία” του κ. Ζαμπούκη επιβεβαιώθηκε με τη σκόπιμη κωλυσιεργία του να δώσει μέχρι σήμερα απάντηση, στην πρόσκληση από την Δευτέρα της Αποκεντρωμένης, ώστε με την έκδοση της απόφασης της, να προχωρήσει άμεσα σε νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την ψήφιση σημαντικών επειγόντων θεμάτων, με την συνεργασία και την συναίνεση των αρχηγών των Παρατάξεων, όπως του έχουμε επισημάνει έγκαιρα, από 18 Μαρτίου.
Έτσι όπως θα πρέπει να λειτουργεί ένας γνήσιος αυτοδιοικητικός, που νοιάζεται για το καλό του τόπου και των δημοτών του, χωρίς εμμονές και μισαλλοδοξία.

Αλεξανδρούπολη, 2/4/2020
Ο εκπρόσωπος τύπου της παραταξης
«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»
Χρήστος Γερακόπουλος

Το Γραφείο Τύπου του Δήμου ανακοίνωσε το εξής:

Ο κύριος Λαμπάκης μας έχει συνηθίσει στις ενστάσεις και στις πρόσφυγες. Οι προτελευταίες δυο γνωστές και βαρύγδουπες ενστάσεις του κατέπεσαν παταγωδώς. Την τρίτη φρόντισε να την ανακαλέσει ο ίδιος πριν καταπέσει πανηγυρικά και αυτή. Οι δημόσιες εξηγήσεις που έδωσε για την προσφυγή και για την ανάκλησή της παραπέμπουν σε ρητορική μίσους και αντιπαλότητας που την κατακλύζουν κοσμητικά επίθετα και μόνο, χωρίς καμία απολύτως λογική δομή. Έχει την κατανόησή μας.