Σήμερα είναι: Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
greek english turkish
SOHO ΚΡΟΝΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Διορίστηκε αναπληρωματικό μέλος.
Διορίστηκε αναπληρωματικό μέλος.

Αναπληρωματικό μέλος στην Περιφερειακή Συνέλευση της Ε.Ε. ο Δ. Πέτροβιτς.

28-01-2015

Στην ελληνική αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών (ΕτΠ), στην πολιτική συνέλευση των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών της Ε.Ε. διορίστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ο κ. Πέτροβιτς διορίστηκε αναπληρωματικό μέλος και ανήκει στην 24μελη αντιπροσωπεία τοπικών πολιτικών ιθυνόντων που προέρχονται από ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.Η αντιπροσωπεία θα συμμετέχει στην ΕτΠ, εκπροσωπώντας τα συμφέροντα των Περιφερειών και των Δήμων της Ελλάδας στην Ε.Ε., κατά την επόμενη πενταετία.

Η Ελληνική αντιπροσωπεία, η οποία απαρτίζεται από 12 τακτικά μέλη και 12 αναπληρωματικά μέλη, θα αποτελέσει τμήμα τής νέας 350μελούς Ολομέλειας της ΕτΠ, που εγκαινιάζει τον επόμενο μήνα, μία νέα πενταετή θητεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνεδρίασή της στις 11-12 Φεβρουαρίου, στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της πρώτης συνόδου ολομέλειας, που θα σηματοδοτήσει τη νέα θητεία της ΕτΠ, κατά τη διάρκεια της οποίας το σύνολο των μελών θα εκλέξει τον Πρόεδρο και τον πρώτο Αντιπρόεδρο της Συνέλευσης.