Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

e - υεξία

Άνδρες! Oi γυναίκες λατρεύουν αυτούς που μπορούν να τις χορεύουν όμορφα!

Άνδρες! Oi γυναίκες λατρεύουν αυτούς που μπορούν να τις χορεύουν όμορφα!

11-07-2020

Πολλές φορές στην ζωή μας νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι διαφορετικό ή νιώθουμε την ανάγκη για ανανέωση! Ο χορός είναι μια ιδανική λύση για να ξεφύγουμε απο την καθημερινότητα και νιώσουμε ελεύθεροι, να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα τον εαυτό που κρύβουμε μέσα μας!

Τα πλεονεκτήματα του χορού είναι πολλά και αμέτρητα! Αρχικά ο χορός μας προσφέρει υγεία, με την λέξη υγεία εννοούμε είτε την ψυχική καταπολεμώντας το άγχος της καθημερινότητας είτε την σωματική υγεία με την εξάσκηση του σώματος στην ισσοροπία, τον συντονισμό και την ευκαμψία. Αυτά τα θετικά αφορούν τον άνθρωπο στην ατομικότητά του, όσο αφορά τον άνθρωπο ως σύνολο τον βοηθάει ο χορός να αποκτήσει φίλους, βοηθά τους ντροπαλούς ανθρώπους να έχουν παραπάνω αυτοπεποίθηση, φυσικά συνεισφέρει και στην απώλεια βάρους.Και όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι: «Νους υγιής, εν σώματι υγιεί».

Γενικά μέσα απο τον χορό αυξάνεται το θάρρος, βελτιώνεται η συμπεριφορά του ατόμου και μαθαίνει ταυτόχρονα να εξωτερικεύει πιο εύκολα τα συναισθήματά του, επιπλέον ο χορός αναζητεί την τελειότητα και όταν κάποιος επιτύχει τον στόχο του στον χορό τότε θα νιώσει απόλυτη ικανοποίηση.Το βασικό είναι να συμμετέχουν και να χορεύουν και τα δύο φύλλα γιατί αν μιλάμε για κοινωνικούς χορους χρειάζονται δύο άτομα!

Συμπερασματικά στο ερώτημα το πως θα ανανεωθεί η ψυχική διάθεση, η απάντηση βρίσκεται σε μία και μόνο λέξη: Χορεύοντας! Μαθαίνοντας χορό αλλάζει η καθημερινότητα! Βάζοντας τον χορό στο πρόγραμμα ταυτόχρονα βάζουμε και στο πρόγραμμα ανθρώπους που ο καθένας θα μιλήσει στην δική του γλώσσα, και όπως έχει ξανά ειπωθεί ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του ιστορία έτσι και ο χορός κρύβει απο πίσω του πολλές ιστορίες!

Tολμήστε το, χορέψτε!

Φ.Δούκογλου