Σήμερα είναι: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
greek english turkish
TIMI MIKRO KOYKORAVAS BABY SHOP

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Χρήστος Μέτιος, Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης & Κώστας Κατσιμίγας
Χρήστος Μέτιος, Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης & Κώστας Κατσιμίγας

«Αντάρτες» και μη στη διεκδίκηση της ΠΑΜ-Θ – «Έχουμε μείνει πίσω - εμείς είμαστε ικανοί»

12-10-2018

«Μάχη» διαφαίνεται στον ορίζοντα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αφού ήδη νυν Περιφερειακοί Σύμβουλοι έχουν ήδη λάβει τις θέσεις τους.

Το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να δόθηκε πλέον κι επίσημα στον νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, δια στόματος και με την έγκριση φυσικά του Προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι διεκδικητές του «θρόνου».

Ο λόγος για την ανακοίνωση του πρώτου «αντάρτικου», την ανακοίνωση δηλαδή της πρώτης υποψηφιότητας που πηγαίνει κόντρα στη βούληση και τη στήριξη του κόμματος. Ο λόγος για τον νυν Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη, ο οποίος το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ανακοινώσει και τα μέλη της παράταξης που αποφάσισε να ηγηθεί.

«Ήταν κάτι που κυοφορούσα καιρό στο μυαλό μου. Έχουμε μείνει πολύ πίσω στην Περιφέρειά μας. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί», είναι το σχόλιο του Κ.Ζαγναφέρη, που αν και προέρχεται από την παράταξη του εκλιπόντος Γ.Παυλίδη «Περιφερειακή Αναγέννηση» της οποίας πλέον ηγείται ο Χρήστος Μέτιος, έχει διαφωνήσει ανοιχτά με τον τρόπο διοίκησης, όπως και άλλοι σύμβουλοι – μέλη της παράταξης.

Στη μάχη μαζί με τον Χρήστο Μέτιο και τον Κώστα Ζαγναφέρη, θα πέσει και ο Κώστας Κατσιμίγας, αρχιτέκτονας και στενός συνεργάτη του πρώην Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, αφού έχει λάβει κι επισήμως τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένας...μακρύς και δύσβατος δρόμος μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών το Μάιο του 2019, για όλους τους υποψηφίους, που όλοι ανεξαιρέτως έχουν τον ίδιο κοινό παρανομαστή: την στήριξη από τους πολίτες. 

Μαρίνα Κριτού 

RUN Greece