- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Απαγόρευση διέλευσης από τις ιρλανδικές διαβάσεις Καστανεών και Ριζίων
Λόγω της ραγδαίας αύξησης της στάθμης των υδάτων του ποταμού Άρδα από την έντονη βροχόπτωση, απαγορεύεται η διέλευση από τις ιρλανδικές διαβάσεις των Καστανεών και των Ριζίων.
Καλούνται όλοι οι πολίτες να συμμορφωθούν άμεσα με την απαγόρευση και να μην επιχειρήσουν τη διέλευση των διαβάσεων με όχημα ή πεζοί, καθώς είναι επικίνδυνες και απροσπέλαστες.
Η απαγόρευση θα ισχύει μέχρι να υποχωρήσει η στάθμη των υδάτων και πρέπει όλοι να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές για την ασφάλειά τους.
Η διευκρίνιση γίνεται γιατί έχει παρατηρηρθεί σε ανάλογες περιστάσεις, αρκετοί κάτοικοι να μη λαμβάνουν υπόψη την απαγόρευση, γιατί έχουν εμπιστοσύνη στα αυτοκίνητα ή στα τρακτέρ τους. Με τον τρόπο αυτό όμως βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τη δική τους και όσων επιβαίνουν στα οχήματα.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)






