ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το μέτρο θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Τρίτη, 18/3, λόγω των επικίνδυνων μετεωρολογικών συνθηκών.
Απαγόρευση καύσης σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη
12-03-2025
Απαγόρευση καύσης σε όλες τις περιοχές της επικράτειας αποφασίστηκε κατά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, λόγω του αυξημένου αριθμού πυρκαγιών που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, μόνο χθες εκδηλώθηκαν πάνω από 70 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα με κύριο αίτιο την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών.
Η απαγόρευση καύσης- καθώς και οι ανάλογες ποινές σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις- ήδη είναι σε ισχύ.
Το μέτρο θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Τρίτη, 18/3, λόγω των επικίνδυνων μετεωρολογικών συνθηκών (υψηλές θερμοκρασίες και πολύ ισχυροί, ενδεχομένως και θυελλώδεις άνεμοι) που θα επικρατήσουν για την παραπάνω χρονική περίοδο.
σαν σημερα
- Και η Αλεξανδρούπολη τίμησε την επέτειο της ανεξαρτησίας της Αρμενίας
(22-09-2024) - Αλεξανδρούπολη: Δεν πετώ… χαρίζω σχολικά είδη!
(22-09-2024) - Νέο τροχαίο με μετανάστες στον Έβρο - Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 10 άτομα!
(22-09-2024) - Ερευνητές, διπλωμάτες και πολιτικοί από Ελλάδα και Γαλλία θα συναντηθούν στην Αλεξανδρούπολη
(22-09-2024) - Οι φοιτητές του ΔΠΘ παρουσίασαν στη ΔΕΘ προτάσεις για την ανασυγκρότηση του Έβρου
(22-09-2024)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ