Σήμερα είναι: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
greek english turkish
VAMOS AL FARO SOHO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Από Σαμοθρακίτη "τη βρήκε" επίδοξος απατεώνας

Από Σαμοθρακίτη "τη βρήκε" επίδοξος απατεώνας

10-04-2017

Το θύμα προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να καταθέσει 4.000 ευρώ στα ΕΛ.ΤΑ. Σαμοθράκης για να τα μεταφέρει ο υποτιθέμενος τραπεζικός σε ασφαλή λογαριασμό - Ταυτόχρονα, όμως, ενημέρωσε την Αστυνομία...

Στο νησί της Σαμοθράκης βρήκε θύμα ένας απατεώνας από τη Μεσσήνη που του τηλεφώνησε και του συστήθηκε ως διευθυντής τράπεζας της περιοχής του, λέγοντάς του ότι οι οικονομίες του κινδυνεύουν από "κούρεμα" καταθέσεων και τον έπεισε ότι μπορούσε να τις… σώσει.

Το θύμα, σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα" προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να καταθέσει 4.000 ευρώ στα ΕΛ.ΤΑ. Σαμοθράκης για να τα μεταφέρει ο υποτιθέμενος τραπεζικός σε ασφαλή λογαριασμό. Ταυτόχρονα, όμως, ενημέρωσε την Αστυνομία που ειδοποίησε άμεσα όλα τα ταχυδρομεία να έρθουν σε επαφή με τις κατά τόπους αρχές, μόλις πήγαινε κάποιος να κάνει την ανάληψη.

Τελικά, ο απατεώνας εμφανίστηκε στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στη Μεσσήνη, αλλά αμέσως ενημερώθηκε το τοπικό τμήμα και οι αστυνομικοί τον έπιασαν στα πράσα πριν "σηκώσει" το όχι και ευκαταφρόνητο ποσό.

Ο δράστης ανακρίνεται για το ενδεχόμενο να έχει εξαπατήσει και άλλα θύματα, πριν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.