Κάτι τρέχει στον Έβρο
Από την Αλεξανδρούπολη απογειώθηκε το μικρό αεροσκάφος που συνετρίβη στις Σέρρες
Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη το πρωί της Δευτέρας στην Πρώτη Σερρών, ευτυχώς, χωρίς ανθρώπινες απώλειες ή σοβαρό τραυματισμό.
Το μικρό αεροσκάφος, τύπου Τσέσνα, φέρεται να έπεσε πάνω σε πρόσοψη σπιτιού, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος από τους ενοίκους.
Ο χειριστής του μονοκινητηρίου είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών με επιφανειακά τραύματα.
Σύμφωνα με τα serraikanea.gr, πρόκειται για έναν 19χρονο πιλότο από τις Σέρρες, ο οποίος φοιτά στη Σχολή Πολιτικής Αεροπορίας Αλεξανδρούπολης.
Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο 19χρονος πραγματοποιούσε μια απ' τις πρώτες εκπαιδευτικές πτήσεις του όταν, υπό άγνωστες συνθήκες, το αεροπλάνο του πιάστηκε πάνω σε πλάτανο.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
EN
TR






