Σήμερα είναι: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
greek english turkish
ALL4U ΙΚΤΕΟ ΚΡΟΝΟΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μπαράζ κατασχέσεων από την αρχή του έτους στο τελωνείο Κήπων
Μπαράζ κατασχέσεων από την αρχή του έτους στο τελωνείο Κήπων

Από την αρχή του έτους κατασχέθηκαν φυτοφάρμακα, βιάγκρα, όπλα μέχρι και μαύρο χαβιάρι, στο Τελωνείο των Κήπων

16-09-2017

Σε αδήλωτα ρευστά διαθέσιμα, σφαίρες, βιάγκρα, επιταγές, ναρκωτικά, όπλα, λαθραία τσιγάρα και ποτά, μαύρο χαβιάρι και παράνομα φυτοράρμακα έβαλαν "stop" οι ελεγκτές του Τελωνείου Κήπων από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα:

Tον Φεβρουάριο του 2017 η Τελωνειακή Υπηρεσία, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο με Τουρκικές πινακίδες με προορισμό την Ελλάδα βρέθηκαν ρευστά διαθέσιμα συνολικής αξίας 46.500,00€ τα οποία δεν δήλωθηκαν όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία. (Δείτε περισσότερα για το θέμα κάνοντας κλικ εδώ)

Επίσης το μήνα Φεβρουάριο, οι ελεγκτές της Δίωξης στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, συνέλαβαν 2 άτομα για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης. (Δείτε περισσότερα εδώ)

Σε έλεγχο του Τμήματος Δίωξης του Τελωνείου Κήπων, "πιάστηκε" Έλληνας που προσπάθησε να περάσει στην Τουρκία 15.750,00€ και 1.000,00$. (Δείτε περισσότερα εδώ)

Τον Μάρτιο του 2017, σφαίρες, μετρητά και... "Βιάγκρα" πιάστηκαν στο Τελωνείο των Κήπων (Δείτε περισσότερα εδώ)

Λίγο αργότερα μέσα στον ίδιο μήνα, Τούρκος πιάστηκε "φορτωμένος" με δεκάδες επιταγές στους Κήπους. (Δείτε περισσότερα εδώ)

Στις 19 Μαρτίου μπήκε stop σε 87.000 λέβα Βουλγαρίας και 26.500 ευρώ (Δείτε περισσότερα εδώ)

Λίγες μέρες αργότερα, τον Απρίλιο, σφαίρες, γεμιστήρας, επιταγές, ευρώ και καπνός για ναργιλέ ήταν τα "ευρήματα" στο Τελωνείο Κήπων. (Δείτε περισσότερα εδώ)

Τον ίδιο μήνα, Σέρβος πήγε να κάνει... "πάρτι" με όπλα, ποτά και αλλαντικά, αλλά... δεν πρόλαβε. (Δείτε περισσότερα εδώ)

Κορώνες Νορβηγίας, πολλά ευρώ αλλά και τσιγάρα "πιάστηκαν" στο Τελωνείο των Κήπων (Δείτε περισσότερα εδώ)

Τον Μάιο, τσιγάρα, τυρί και... νερό "τσίμπησαν" οι ελεγκτές του Τελωνείου των Κήπων (Δείτε περισσότερα εδώ) ενώ λίγες μέρες η ιστορία επαναλήφθηκε αλλά με τσιγάρα, τυριά, ποτά και... χιλιάδες δολάρια αυτή τη φορά (Δείτε περισσότερα εδώ)

25 κιλά μαύρο χαβιάρι αποπειράθηκε να εξάγει Βούλγαρος, τον Ιούνιο. να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο προϊόν εμπίπτει στις διατάξεις τις διεθνούς σύμβασης «CITIES», που  αφορά το Διεθνές εμπόριο των Απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών. (Δείτε περισσότερα εδώ)

Τον Ιούλιο προσπάθησαν να περάσουν χιλιάδες ευρώ και παράνομα φυτοφάρμακα από το Τελωνείο των Κήπων (Δείτε περισσότερα εδώ)

Ενώ τον Αύγουστο υπήρξε μπαράζ παραβάσεων και προστίμων στο τελωνείο των Κήπων (Δείτε περισσότερα εδώ)

Τέλος τον ίδιο μήνα κατασχέθηκαν 700 κιλά παράνομα φυτοφάρμακα από την Τουρκία (Δείτε περισσότερα εδώ)

Όλια Γκαντανίδου