Κάτι τρέχει στον Έβρο
«Απόβαση» ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη ενόψει Ευρωεκλογών
Τριμελές κλιμάκιο πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες στον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη.
Στο πλαίσιο προεκλογικής περιοδείας για τις Ευρωεκλογές το παρόν θα δώσουν ένας Ευρωβουλευτής και δύο υποψήφιοι.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, εκλεγμένος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής Βουλευτής, πρώην Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής και η Ουφούκ Μουσταφά, δικηγόρος και υποψήφια Ευρωβουλευτής από τη Ροδόπη.
Το τριμέλες κλιμάκιο θα βρεθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου, όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία το Σάββατο 13 Απριλίου.
Το αναλυτικό τους πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Να σημεωθεί ότι αναμένεται και η επίσκεψη της Ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Εύας Καϊλή, ενώ έχει προηγηθεί η επίσκεψη του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Μαρίνα Κριτού
- Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
EN
TR






