Αθλητικά Νέα
Ασημένιος στην Ευρώπη ο Αλεξανδρουπολίτης Βαγγέλης Ντούμας
Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Βαγγέλη Ντούμα, ο οποίος πήρε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κ19.
Ο Βαγγέλης αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, ότι είναι πλέον μεγάλος αθλητής, αφού καταφέρνει να πετύχει πάντα σπουδαίες επιδόσεις. Στον συγκεκριμένο τελικό των 100μ πρόσθιο, πέτυχε επίδοση 1:00.18, δηλαδή πολύ καλύτερη από τα δικά του ρεκόρ εφήβων και νέων.
Υπενθυμίζουμε ότι πριν ένα χρόνο ο Βαγγέλης ήταν Πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά φέτος υπήρχε ο Βρετανός Νόβακι που εκανε πολύ σπουδαία κούρσα και πήρε την πρώτη θέση με 59.59. Τρίτος αναδείχθηκε ο Τούρκος Αλαχβερντι με 1:00.24.
Το πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών είναι 1:00.03 και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να το "σπάσει" ο Εβρίτης αθλητής και όλοι πιστεύουν οτι θα είναι ο πρώτος Έλληνας που θα κατέβει κάτω από το ένα λεπτό στο αγώνισμα των 100μ πρόσθιο.
Αξίζει να σημειωθεί οτι ασημένιο μετάλλιο κέρδισε και η ομάδα της Ελλάδας στα 4Χ100 μικτή ομαδική, στην οποία επίσης συμμετείχε ο Βαγγέλης Ντούμας. Δηλαδή τα ασημένια μετάλλια του Βαγγέλη σ' αυτό το πανευρωπαϊκό, είναι δύο.
- Όλα όσα είπε σε συνέντευξή του o Γενικός Διευθυντής της Μεταλλεία Θράκης, Λ. Μπακούρας
(18-05-2025) - Παρουσιάστηκαν τα Τμήματα Περιβάλλοντος και Οινολογίας του ΔΠΘ στη Δράμα
(18-05-2025) - Καθαρίστηκε το παραλιακό μέτωπο της Καμαριώτισσας στη Σαμοθράκη
(18-05-2025) - Πέταξε τα ναρκωτικά στη θέα των αστυνομικών – Συνελήφθη ανήλικος στην Αλεξανδρούπολη
(18-05-2025)
EN
TR







