ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Αστυνομικό Δελτίο της 13ης Μαΐου 2022

13-05-2022

Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές τετελεσμένες και 1 απόπειρα από επιχειρήσεις και κτίριο σωματείου στο Διδυμότειχο.

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ακόμη συνεργών.

Συνελήφθησαν την 12-5-2022 το μεσημέρι στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου δύο ημεδαποί, διότι εντοπίσθηκαν να έχουν διαρρήξει και να αφαιρούν από το εσωτερικό εταιρείας χάλκινες σωληνώσεις και καλώδια, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθόσον ακινητοποιήθηκαν.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο ένας συλληφθέντας ενεργώντας από κοινού και με διαφορετικές συνθέσεις με δύο ακόμη ημεδαπούς συνεργούς του, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, τον Δεκέμβριο του 2021 και τον Ιανουάριο του 2022, διέρρηξαν επιχείρηση και κτίριο σωματείου, αφαιρώντας 15 κουλούρες χαλκού, συνολικού βάρους τετρακοσίων 400 κιλών περίπου, χαλκοσωλήνες σωμάτων θέρμανσης και πετρέλαιο, 300 λίτρων περίπου.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συνελήφθη σήμερα (13-5-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Αρδανίου - Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.