Σήμερα είναι: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ Δερέμπεης μικρό ΚΡΟΝΟΣ

Αστυνομικό δελτίο

Αστυνομικό δελτίο

Αστυνομικό Δελτίο της 24ης Σεπτεμβρίου 2020

24-09-2020

Σύλληψη αλλοδαπού διωκόμενου με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, ο δράστης την 19-9-2020 το απόγευμα, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό διαβατήριο και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας των Αρχών της Βουλγαρίας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αρχές της Γερμανίας, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Αλεξανδρούπολης.

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου δράστη ο οποίος εξαπάτησε υπάλληλο επιχείρησης στο Διδυμότειχο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 23-9-2020 το απόγευμα, εξαπάτησε υπάλληλο επιχείρησης στο Διδυμότειχο.

Συγκεκριμένα, ο δράστης προσποιούμενος τον υπάλληλο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, υπεύθυνο για τα ηλεκτρονικά μηχανήματα έκδοσης καρτών ανανέωσης χρόνου ομιλίας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και με το πρόσχημα πραγματοποίησης αναβάθμισης των μηχανημάτων, κατάφερε να την εξαπατήσει, πείθοντάς την να εκτυπώσει 103 κάρτες ανανέωσης, συνολικής αξίας 3.090 ευρώ και να του γνωστοποιήσει τους κωδικούς. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

 

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (23-9-2020) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και να μεταφέρουν, παράνομα, στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

 

Συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την 23-9-2020 το πρωί, σε επαρχιακή οδό του Έβρου (ύψος οικισμού Φυλακτού), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.