Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Αστυνομικό Δελτίο της 28ης Μαρτίου 2023

28-03-2023

Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπών εκ των οποίων 2 από Ιερούς Ναούς σε οικισμό του Έβρου

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν στις Φέρες Έβρου κατά το χρονικό διάστημα από 1-1-2023 έως 27-3-2023.

Συνελήφθησαν χθες (27-3-2023) το πρωί στις Φέρες, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι δρώντας από κοινού, διέρρηξαν βραδινές ώρες 26/27-3-2023 Ιερό Ναό των Φερών Έβρου προκαλώντας φθορές και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

CRUSTA

Επιπλέον όπως διακριβώθηκε οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 1-1-2023 έως 5-3-2023 ενεργώντας είτε από κοινού είτε μεμονωμένα, διέρρηξαν στον ίδιο οικισμό έναν ακόμη Ιερό Ναό και ένα κατάστημα εστίασης, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, καθώς επίσης και ένα διαμέρισμα αφαιρώντας από το εσωτερικό του μία συσκευή θέρμανσης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Φερών.