Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του ΚΚΕ στον Έβρο

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του ΚΚΕ στον Έβρο

21-12-2018

«Δυνάμωσε το ΚΚΕ παντού, στους δήμους και τις περιφέρειες», ήταν το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης που διοργανώθηκε στην Καβάλα, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Την κεντρική παρέμβαση και παρουσίαση των υποψηφίων έκανε ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Σε όλη τη χώρα εκφράζεται μια νέα συμπόρευση εργατικών, λαϊκών δυνάμεων με το ΚΚΕ. Το βλέπουμε στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια ηρωικής πάλης και πρωτοπόρας δράσης του Κόμματος, στη στήριξη των παρεμβάσεων, της δραστηριότητας, των θέσεων του Κόμματος, στους αγώνες του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Μπορούμε να περπατήσουμε μαζί, να δυναμώσουμε τη λαϊκή οργάνωση κι αλληλεγγύη, τη συμμετοχή του λαού και της νεολαίας στη πάλη, με αισιοδοξία, μαχητικότητα, με πίστη ότι ο λαός μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων προς όφελος του κι όχι να μένει θεατής των διάφορων αντιλαϊκών σεναρίων.
Το ΚΚΕ μπορεί να κοιτάει στα ματιά τους εργάτες, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους στις πόλεις, τους φτωχούς αγρότες και κτηνοτρόφους στην ύπαιθρο της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, όπως και σε όλη τη χώρα.»

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στον Νομό Έβρου:

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης: Δευτεραίος Σάββας
Υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου: Μηδάλκος Παναγιώτης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας: Ζαλουφλής Κώστας

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης: Παπατολίδης Δημήτρης