Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο χώρος κάτω από τη χερσαία ζώνη για τη μετατροπή του οποίου σε πάρκινγκ αιτήθηκε ο Δήμαρχος στον Ο.Λ.Α
Ο χώρος κάτω από τη χερσαία ζώνη για τη μετατροπή του οποίου σε πάρκινγκ αιτήθηκε ο Δήμαρχος στον Ο.Λ.Α

Β.Λαμπάκης προς Ο.Λ.Α: «Δώστε μου χώρο κάτω από τη χερσαία ζώνη να τον κάνω πάρκινγκ!»

15-03-2019

Νέα πρόταση προς την κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος στάθμευσης στην Αλεξανδρούπολη, εισηγήθηκε ο Δήμαρχος προς το σώμα κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Λαμπάκης ανακοίνωσε το αίτημα της Δημοτικής Αρχής προς τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης για την παραχώρηση του χώρου που υπάρχει κάτω από τη χερσαία ζώνη του λιμένα.

«Να μας δώσουν χώρο κάτω από τη δυτική χερσαία ζώνη όπου έχει ξεκινήσει αξιοποίηση, ώστε να τον μετατρέψουμε σε πάρκινγκ. Αν νοιάζονται όπως λένε τόσο, ας μας το δώσουν, εμείς το διεκδικούμε για 3 χρόνια», επισήμανε ο Δήμαρχος.

Ο ίδιος, απέρριψε την πρόταση του υπεύθυνου λειτουργίας του πάρκινγκ στο λιμάνι που αφορούσε στην παραχώρηση 100 θέσεων.

"Ζητήσαμε τη σύμβαση και ο κ.Νενεδάκης δεν μας την έδωσε. Εγώ έχω στα χέρια μου τη διακήρυξη όπου αναγράφεται ότι απαγορεύεται η μίσθωση χώρου. Ο κύριος αυτό πληρώνει ετησίως 146.000 € και θέλει να πάρει τις 100.000 € από τους Δημότες της Αλεξανδρούπολης, αυτό προτείνει", κατέληξε ο Δήμαρχος.

Μαρίνα Κριτού

Δείτε στο βίντεο όλα όσα συνέβησαν στην 9η συνεδρίαση όπως μεταδώθηκε ζωντανά από το e-evros.gr: