Σήμερα είναι: Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
greek english turkish
SOHO ΙΚΤΕΟ AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Β.Μεϊμαράκης από την Αλεξανδρούπολη: «θέλω να εκφράσω το μέσο Έλληνα» (video)

Β.Μεϊμαράκης από την Αλεξανδρούπολη: «θέλω να εκφράσω το μέσο Έλληνα» (video)

31-03-2019

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε από την Αλεξανδρούπολη ο πρώην επικεφαλής και νυν Βουλευτής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Η επίσκεψή του ακολούθησε αυτές του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντιπροέδρου Άδωνι Γεωργίαδη, ρίχνοντας την προεκλογική «αυλαία», τουλάχιστον προς το παρόν.

Η κεντρική ομιλία του έλαβε χώρα σε αίθουσα ξενοδοχείου όπου το παρόν έδωσαν ο Βουλευτής ΝΔ στον Έβρο, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο Πρόεδρος της ΟΕΕΘ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και στελέχη του κόμματος.

«Βεβαίως πολλοί που θέλουν και δηλώνουν ότι είναι Νέα Δημοκρατία, έχουν κάνει μια διαφορετική επιλογή, εδώ όμως δεν είμαστε εχθροί. Μπορεί να είμαστε εσωτερικοί αντίπαλοι στην συγκεκριμένη εκλογή» επισήμανε ο Β.Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στους "γαλάζιους" μνηστήρες και τον "εμφύλιο" στην Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Ο ίδιος, προέταξε το διακύβευμα των εθνικών εκλογών ως το σημαντικότερο όλων, σημειώνοντας ότι «Πρέπει να πείσετε τους ψηφοφόρους ότι το μήνυμα στην κυβέρνηση πάει μόνο με τη Ν.Δ. Δεν μπορεί να πάει με άλλο κόμμα. Δεν είναι μόνο να καταγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ χαμηλό ποσοστό, είναι να καταγράψει και η Ν.Δ. υψηλό ποσοστό. Είναι διττό το μήνυμα. (…) Σε αυτές τις εκλογές, θέλω να εκφράσω το μέσο Έλληνα πολίτη

Παρακολουθήστε σημεία από τα όσα ειπώθηκαν στα βίντεο: