Σήμερα είναι: Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
greek english turkish
BABY SHOP ΙΚΤΕΟ AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Βασίλης Τραζέρας υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές 2017, διεκδικεί μία έδρα στο εμπορικό τμήμα με την παράταξη "Επιχειρώντας το μέλλον"
Ο Βασίλης Τραζέρας υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές 2017, διεκδικεί μία έδρα στο εμπορικό τμήμα με την παράταξη "Επιχειρώντας το μέλλον"

Β. Τραζέρας: "Ιδέες που θα αλλάξουν την νεανική επιχειρηματικότητα στο μέλλον"

12-11-2017

Στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου Έβρου.

Μοναδικός υποψήφιος συνδυασμός ο «Επιχειρώντας το μέλλον» με επικεφαλής τον σημερινό Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Χριστόδουλο Τοψίδη.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού απαρτίζουν 83 επιχειρηματίες που διεκδικούν 21 έδρες.

Ειδικότερα, 29 επιχειρηματίες είναι υποψήφιοι για τις 7 έδρες του τμήματος μεταποίησης, 3 υποψήφιοι διεκδικούν την 1 έδρα στο εξαγωγικό τμήμα, 23 είναι οι υποψήφιοι για τις 7 έδρες στο εμπορικό τμήμα, 25 υποψήφιοι διεκδικούν τις 5 έδρες του τμήματος υπηρεσιών και τέλος, 3 είναι οι υποψήφιοι για την 1 έδρα στο τουριστικό τμήμα.

Ανάμεσα στους υποψηφίους συγκαταλέγεται και ο κ. Βασίλης Τραζέρας, ο οποίος από το 2010 έχει αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης “Τραζέρας”, που ιδρύθηκε το 1950 στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Τραζέρας σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και το 2012 δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.trazeras.gr. που ουσιαστικά αποτελεί την μεταφορά του φυσικού καταστήματος “Τραζέρας” σε ηλεκτρονικό.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στρατιωτικών, κυνηγετικών, αλιευτικών και ειδών camping. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει από την ακριτική Αλεξανδρούπολη να αλλάξει τα δεδομένα του χώρου και να είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Είναι μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A. - Greek eCommerce Association) από το 2016 και κατέχει το ελληνικό και το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό αξιοπιστίας και ασφάλειας ηλεκτρονικού καταστήματος Trustmark.

Το 2017 βραβεύτηκε από το Επιμελητήριο Έβρου για την επιτυχημένη επιχειρηματική του δραστηριότητα, λαμβάνοντας το βραβείο διάκρισης στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Βασικός στόχος του είναι η ανάδειξη και η υποστήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας. Σε μια εποχή με πολλές αντιξοότητες και χωρίς πολλές ευκαιρίες, θεωρεί ότι, οι νέες ιδέες και οι νέες πρωτοβουλίες θα πρέπει να υποστηριχθούν. 

Κατά τον κ. Τραζέρα, η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η χρήση καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον τομέα του περιβάλλοντος και γενικά η προώθηση σύγχρονων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με στόχο τη δημιουργία δυναμικών, εξελίξιμων και ανταγωνιστικών επιχειρήσεων είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Ο κ. Τραζέρας γεννήθηκε το 1985 στην Αλεξανδρούπολη. Διεκδικεί μία από τις 7 έδρες στο εμπορικό τμήμα.