Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Αθλητικά Νέα

Badminton: Θετικό το πρόσημο για τον Εθνικό στο Διεθνές του Παζαρτζικ της Βουλγαρίας

Badminton: Θετικό το πρόσημο για τον Εθνικό στο Διεθνές του Παζαρτζικ της Βουλγαρίας

07-08-2023

Ο Εθνικός συμμετείχε στο International της Βουλγαρίας με 105 συμμετοχές από 20 χώρες στις 3 Αυγούστου στα υ19 με 3 αθλητές Κολομπρατσίδη Χρήστο, Βραχιώλια Αλέξανδρο και Γιαντσελίδη Κωνσταντία παρουσιάζοντας μία πάρα πολύ αγωνιστική εικόνα και αποκομίζοντας πολλές εμπειρίες.

Οι θέσεις που κατέλαβαν είναι Κολομπρατσίδης Χρήστος πέρασε στις θέσεις 9-16 από τους 64 της διοργάνωσης στο Μονό με τελευταίο παιχνίδι με Ινδό αθλητή και πολύ ωραία αγωνιστική εικόνα.

CRUSTA

Στο διπλό Κολομπρατσίδη Χρήστο, Βραχιώλια Αλέξανδρο με το διπλό ανδρών από τη Τσεχία δεν κατάφεραν σε ένα οριακό σκορ στο 3ο σετ να περάσουν στους 8 διοργάνωσης ενώ η μικρή της διοργάνωσης Γιαντσελίδη Κωνσταντία στο διπλό της με Γερμανίδα συμπαίκτρια έφτασαν επίσης στις θέσεις 9-16 της διοργάνωσης παίζοντας με το διπλό κοριτσιών από Τουρκία στο διπλό μικτό του Βραχιώλια Αλέξανδρου με τη Γερμανίδα συμπαίκτριά του έχασαν σε ένα πολύ ενδιαφέρον αγωνιστικά παιχνίδι με τους Αμερικάνους συναθλητές τους έχοντας όμως ο Αλέξανδρος πολύ ωραία αγωνιστική εικόνα.

Συγχαίρουμε τους αθλητές και ιδιαίτερα τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας Κιλινκαρίδη Σταύρο για τα αποτελέσματα της ομάδας!