Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

e-evros +

Βάλτε την θετική ενέργεια στην ζωή σας!

Βάλτε την θετική ενέργεια στην ζωή σας!

24-10-2020

Πόσο σημαντικό είναι να αγαπάς την δουλειά σου..; Ρητορική είναι η ερώτηση καθώς εμείς η ομάδα του e-evros.gr όχι απλά αγαπάμε αλλά δουλεύουμε σε πλαίσια χαράς αν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι, για τον λόγο αυτό νιώθουμε ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι που σας ενημερώνουμε καθημερινά!

Θα αναρωτιέστε γιατί σας τα γράφουμε αυτά... Η δουλειά είναι ένας χώρος όπου περνάμε ενεργά την ώρα μας και οι περισσότερες ώρες της ημέρας είναι αφιερωμένες εκεί. Είναι πολύ σημαντικό δουλεύοντας να παρέγεται έργο, χαμογελώντας. Κάθε μέρα στην δουλεία είναι μια διαφορετική αρχή που χρειάζεται να την αντιμετωπίζουμε με χαμόγελο και θετική ενέργεια.

Αυτή τη φορά το κυρίως θέμα είναι η θετική ενέργεια και πώς θα την αποκτήσουμε σε καθημερινή βάση στη ζωή μας. Αρχικά, θετική ενέργεια σημαίνει "πως χαίρομαι το τώρα", αλλά οτιδήποτε έρθει αργότερα στραβό μαθαίνουμε να το αντιμετωπίζουμε και είμαστε προετοιμάσμενοι να το αντιμετωπίσουμε πιο χαλαρά. Στους περισσότερους ανθρώπους η θετική ενέργεια δεν υπάρχει, διότι σε όλους τους ανθρώπους υπάρχουν καλές και κακές στιγμές αλλά αυτοί οι άνθρωποι κρατούν μόνο τις κακές και τους επηρεάζουν στο έπακρο...

Ακόμη ένα άλλο μυστικό είναι πως μπορεί να μην έχετε φτάσει στο στόχο που επιθυμείτε αλλά είναι εφικτό να φτάσετε αν το προσπαθήσετε με σθένος και επιμονή και υπομονή. Για να πετύχετε το στόχο είναι ανάγκη να είστε ευτυχισμένοι με τα ήδη υπάρχοντα πράγματα στην ζωή σας είτε υλικά είτε ηθικά!Να μάθετε ν' αποδέχεστε όταν δεν είστε ευτυχισμένοι και ότι είστε υπεύθυνοι γι' αυτό.

Το βασικό κλειδί της προσέλκυσης θετικής ενέργειας είναι το χαμόγελο!Το γέλιο είναι ένας πολύτιμος τρόπος να γίνετε πιο θετικό άτομο, εξάλλου γνωστοί ψυχολόγοι λένε πως η καλύτερη καμπύλη της γυναίκας είναι το χαμόγελο της και επικεντρωνόμαστε στις γυναίκες γιατί συνήθως αυτές είναι, που αποσχολούνται με περισσότερες λεπτομέρειες που "βυθίζουν" την θετική τους ενέργεια!

Επιπλέον, ακόμη ένα tip και ίσως από τα πιο σημαντικά είναι να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να βλέπουμε το παρόν και λίγο το μέλλον. Και λέμε λίγο... Γιατί και το γεγονός να "ονειροβατούμε" μπορεί να οδηγήσει στην απογοήτευση. Ας ευχαριστιόμαστε το τώρα, να το ζούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και όλα θα πάνε καλά! Πολλοί από τους ανθρώπους ζούνε ξανά και ξανά τραγωδίες του παρελθόντος και δεν μπορούνε να προχωρήσουνε μπροστά... Η λύση σε αυτό το γεγονός είναι στον ίδιο μας τον εαυτό, διότι αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι ένα αρνητικό του εαυτού μας και δεν γίνουμε καλύτεροι, πάντα θα έρχονται στα διαβά μας άνθρωποι με λάθος χαρακτηριστικά. Γιατί εμείς ελκύουμε τους ανθρώπους γύρω μας.

Αν θέλετε πραγματικά να προσελκύσετε θετική ενέργεια, θα πρέπει να παρακολουθείτε τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει να απαρνιόμαστε τα αρνητικά πράγματα και να εθελοτυφλούμε και να βλέπουμε μόνο τα θετικά. 

Επίσης, αφήστε να εξωτερικεύονται τα συναισθήματά σας, δηλαδή δοκιμάστε να φωνάξετε δυνατά, να κλάψετε ή και να κάνετε έντονη γυμναστική. Το να εκδηλωνόμαστε σημαίνει να υπερβαίνουμε τον εαυτό μας, σημαίνει πως νιώθουμε καλά και μπορούμε να εκφραστούμε με ελευθερία. Οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν "δέσμιοι" από τον κοινωνικό περίγυρο. Ο κόσμος στην πραγματικότητα βαθιά μέσα του είναι καλός, αλλά δεν έχει μάθει να το εκφράζει με τον σωστό τρόπο! 

Κάντε την αλλαγή και ζήστε με χαμόγελα και ευτυχία, διαλέξτε μια δουλειά που να σας εκφράζει για να έχετε στο "τσεπάκι σας" την θετική ενέργεια! Εμείς θα συνεχίσουμε να σας "διοχετεύουμε"όσο περισσότερη θετική ενέργεια μπορούμε, γιατί και οι ειδήσεις μας είναι και κάποιες φορές δυσάρεστες.

Φ.Δούκογλου