Σήμερα είναι: Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020
greek english turkish
KOYKORAVAS AL FARO ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η Βίβιαν Κουρμπανιάν υποψήφια στις Επιμελητηριακές εκλογές 2017, διεκδικεί μία έδρα στο εμπορικό τμήμα με το συνδυασμό "Επιχειρώντας το μέλλον"
Η Βίβιαν Κουρμπανιάν υποψήφια στις Επιμελητηριακές εκλογές 2017, διεκδικεί μία έδρα στο εμπορικό τμήμα με το συνδυασμό "Επιχειρώντας το μέλλον"

Βίβιαν Κουρμπανιάν: Υποψήφια στις Επιμελητηριακές εκλογές 2017

01-12-2017

Από αύριο 2 Δεκεμβρίου έως και την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου Έβρου.

Ειδικότερα, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 19.00 μ.μ., οι εκλογές θα διεξαχθούν στο γραφείο του παραρτήματος του Επιμελητηρίου Έβρου στην Ορεστιάδα, που βρίσκεται στην οδό Αγίων Θεοδώρων 184.

Ενώ, την Κυριακή 3 και την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου οι κάλπες «θα στηθούν» στην έδρα του Επιμελητηρίου Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 307.

Μοναδικός υποψήφιος συνδυασμός ο «Επιχειρώντας το μέλλον» με επικεφαλής τον σημερινό Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Χριστόδουλο Τοψίδη.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού απαρτίζουν 83 επιχειρηματίες που διεκδικούν 21 έδρες.

Ανάμεσα στους υποψηφίους συγκαταλέγεται και η κ. Βίβιαν Κουρμπανιάν που συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση «Βαρτάν κοσμήματα». Πρόκειται για μία επιχείρηση με παρουσία πάνω από 70 χρόνων στον χώρο.

Η κ. Κουρμπανιάν σπούδασε Χρηματοοικονομικά στο Αμερικάνικο Κολλέγιο (American Collage of Greece – Deree, 1997 - 2002) και έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από το Τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (MSc Human Resources Management του ALBA 2003 - 2004).

Ακόμη, έχει σπουδάσει Οπτικός στο ABDO (Associated British Dispensing Optician) του Birmingham της Αγγλίας (2005 - 2010) και Γεμολόγος - Αδαμαντολόγος στο GIA (Gemological Laboratory of America) 2011-2014

Η αγάπη και το πάθος της για το επάγγελμα την οδήγησε το 2014 στην ίδρυση του Γεμολογικού εργαστηρίου όπου πραγματοποιεί εκτιμήσεις διαμαντιών και πολύτιμων λίθων για όλη την Ελλάδα. 

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια διαμαντιών και πραγματοποιεί σεμινάρια σε εργοδότες και προσωπικό κοσμηματοπωλείων σε όλη την Ελλάδα.

Είναι εκλεγμένη σύμβουλος στο Επιμελητήριο Έβρου και Γενική Γραμματέας στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης.

Η Κουρμπανιάν Βίβιαν γεννήθηκε στο Διδυμότειχο το 1979. Είναι παντρεμένη με τον Διονύση Δριβάλα και έχουν ένα παιδί τον Χάρη.

Διεκδικεί μία από τις 7 έδρες στο εμπορικό τμήμα.