Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι Εβρίτες Παραολυμπιονίκες του Ρίο

Βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι Εβρίτες Παραολυμπιονίκες του Ρίο

07-10-2016

Σε ειδική εκδήλωση στη Βουλή των Ελλήνων, βραβεύθηκαν εχθές οι Παραολυμπιονίκες μας, Δημοσθένης Μιχαλετζάκης και Δημήτρης Καρυπίδης ως αναγνώριση των προσπαθειών, του ήθους και της πολύ επιτυχημένης αποστολής στους παραολυμπιακούς του Ρίο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, υπουργοί και βουλευτές.

Ο πρόεδρος της Βουλής καλωσόρισε την Παραολυμπιακή ομάδα λέγοντας: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση σας καλωσορίζουμε σε μία εκδήλωση απόδοσης τιμής, για να έχετε εσείς τη δυνατότητα να μας μιλήσετε για την κορυφαία διοργάνωση. Και να έχουμε την ευκαιρία να σας ακούσουμε για τα αποτελέσματά σας. Είστε άξιοι πρεσβευτές, με τη δική σας προσπάθεια κάνατε την Ελλάδα υπερήφανη. Η συμμετοχή και μόνος στον αθλητισμό αποτελεί έναν άθλο».

Στην εκδήλωση μίλησαν και οι προπονητές των αθλητών, πρώτος μίλησε ο εθνικός προπονητής της Ποδηλασίας, Γιώργος Βαρβεράκης ο οποίος συγκίνησε τους πάντες λέγοντας μεταξύ άλλων "Μην μας ξεχάσετε και, όταν σβήσουν τα φώτα, μην αφήσετε να σβήσουν και τα όνειρά μας".

Τέλος να σημειώσουμε πως το όνομα του δικού μας χρυσού Παραολυμπονίκη ανέγνωσε πρώτο ο βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ.