Σήμερα είναι: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
greek english turkish
BABY SHOP AL FARO TIMI MIKRO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Δημήτρης Δαρούσης υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές 2017, διεκδικεί μία έδρα στο εμπορικό τμήμα με την παράταξη "Επιχειρώντας το μέλλον"
Ο Δημήτρης Δαρούσης υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές 2017, διεκδικεί μία έδρα στο εμπορικό τμήμα με την παράταξη "Επιχειρώντας το μέλλον"

Δ. Δαρούσης: «Θεωρώ την συμμετοχή μου στις Επιμελητηριακές εκλογές επιβεβλημένη»

02-11-2017

Στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου Έβρου.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων έληγε σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

Η μοναδική υποψηφιότητα που κατατέθηκε ήταν του συνδυασμού «Επιχειρώντας το μέλλον» με επικεφαλής τον σημερινό Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Χριστόδουλο Τοψίδη.

Ο κ. Τοψίδης παρουσίασε τον συνδυασμό του στις 22 Οκτωβρίου, ενώ σήμερα 2 Νοεμβρίου, παραχώρησε συνέντευξη τύπου με θέμα την οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου.

Όπως επεσήμανε, κατά την συνέντευξη τύπου, 83 επιχειρηματίες απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο, διεκδικώντας  21 έδρες.

Ειδικότερα, 29 επιχειρηματίες είναι υποψήφιοι για τις 7 έδρες του τμήματος μεταποίησης, 3 υποψήφιοι διεκδικούν την 1 έδρα στο εξαγωγικό τμήμα, 23 είναι οι υποψήφιοι για τις 7 έδρες στο εμπορικό τμήμα, 25 υποψήφιοι διεκδικούν τις 5 έδρες του τμήματος υπηρεσιών και τέλος, 3 είναι οι υποψήφιοι για την 1 έδρα στο τουριστικό τμήμα.

Ανάμεσα στους υποψηφίους συγκαταλέγεται και ο κ. Δημήτρης Δαρούσης που δραστηριοποιείται στο ελέυθερο επάγγελμα και στο επιχειρείν τα τελευταία 15 χρόνια. Διαθέτει κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Τυχερό και είναι ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού FOCUS 88.8.

Ο κ. Δαρούσης είναι Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου, Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών περιοχής Τυχερού, καθώς επίσης και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φεστιβάλ Τυχερού.

Το e-evros.gr επικοινώνησε με τον κ. Δαρούση, ο οποίος μας τόνισε ότι θεωρεί την υποψηφιότητα του με την παράταξη «Επιχειρώντας το μέλλον» επιβεβλημένη, ώστε να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις από το μετερίζι του.  

Ο κ. Δαρούσης γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1977. Είναι έγγαμος και έχει ένα παιδί. Διεκδικεί μία από τις 7 έδρες στο εμπορικό τμήμα.