Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Δε θα προχωρήσει η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης

Δε θα προχωρήσει η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης

22-09-2022

Δε θα προχωρήσει τελικά σε ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, κάθως όυτε και στην ενίσχυση άλλων Διευθύνσειων της χώρας το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας

Πιο συγκεκριμένα, η Συνδυκαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης προ ολίγων ημερών είχε αποστείλει αίτημά στο Αρχηγείο ζητώντας την ενίσχυση της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης με προσωπικό στις έκτακτες μεταθέσεις.

Βασικά σημεία του αιτήματος τους, ήταν το μεταναστευτικό που κλιμακώνεται επικίνδυνα, καθώς και η τοποθέτηση συναδέλφων που υπηρετούν στην Αθήνα και όσων συμμετέχουν στην επιχείρηση Ασπίδα και αναμένουν χρόνια την μετάθεσή τους με αντικειμενικά κριτήρια στον τόπο τους.

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε η Ένωση ήταν αρνητική, με την κυβέρνηση να εξαγγέλει στη Δ.Ε.Θ. για ακόμη μια φορά ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Και όλα αυτά, την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιεί προσλήψεις -εκτός των Πανελληνίων εξετάσεων- τοποθετώντας τους από την πρώτη στιγμή στον τόπο τους, ενώ εν ενεργεία αστυνομικούς και τις οικογένειές τους να τους αντιμετωπίζει με μηδενικές μεταθέσεις.