Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015.

01-02-2015
Σύγκρουση Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου με επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ


Χθες (31-1-2015) το μεσημέρι, στο 1ο χλμ της σιδηροδρομικής γραμμής Σουφλίου - Ορμενίου, σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 57χρονος επίσης ημεδαπός, συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Δίκαια – Αλεξανδρούπολη. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος.

Ο δύο ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 19 μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθη χθες (31-1-2015) το μεσημέρι, στον βόρειο κόμβο Σουφλίου της Εθνικής Οδού Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκαεννέα (19) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 50χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δεκαεννέα (19) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.