Σήμερα είναι: Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
Δερέμπεης μικρό ΙΚΤΕΟ ΚΡΟΝΟΣ

Αστυνομικό δελτίο

Αστυνομικό δελτίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014.

13-01-2014
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη την 12-1-2014 το μεσημέρι, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, 32χρονος ημεδαπός, διότι, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, εισήλθε στο ΚΤΕΛ Διδυμοτείχου και εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία υπαλλήλου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 850 Ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθη χθες (12-1-2014) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι, όπως προέκυψε, είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε σε αυτούς μια (1) ταυτότητα των βουλγαρικών αρχών, η οποία έφερε εμφανή σημάδια πλαστότητας.

Κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη σήμερα (13-1-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νότιο Κόμβο Διδυμοτείχου της Εθνικής Οδού Ορεστιάδας – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 56χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αφγανιστάν.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με ισπανικές πινακίδες και να μεταφέρει στο εσωτερικό του, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προωθούσε παράνομα στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.


Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν μη νόμιμο μετανάστη


Συνελήφθη προχθές (11-1-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Ορεστιάδας – Αλεξανδρούπολης (ύψος Μάνδρας), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη, υπήκοο Συρίας.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, έναν μη νόμιμο μετανάστη.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.