Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013.

13-11-2013
Σύλληψη ημεδαπού διωκόμενου με Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (12-11-2013) το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, 58χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.


Σύλληψη 46χρονου ημεδαπού για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθη χθες (12-11-2013) το πρωί, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 46χρονος ημεδαπός, πρώην ιδιοκτήτης εταιρείας, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 46χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη που ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 185.450,42 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.


Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκαοκτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθη χθες (12-11-2013) το πρωί, στον κόμβο Μαρασίων της Εθνικής Οδού Ορμενίου – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκαοκτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, από την ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, συνελήφθη, ο 41χρονος διακινητής, διότι εντοπίσθηκε να έχει επιβιβάσει στην καρότσα του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου που οδηγούσε, δεκαοκτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες, προκειμένου να τους προωθήσει στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκαν:
• Ένα (1) Ι.Χ.Φ. επικαθήμενο
• Το χρηματικό ποσό των 915 ευρώ
• Ένα (1) κινητό τηλέφωνο

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.