Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013.

30-08-2013
Εξιχνιάσθηκε άμεσα η προχθεσινή ανθρωποκτονία 56χρονου ημεδαπού στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, η προχθεσινή ανθρωποκτονία, με θύμα έναν 56χρονο ημεδαπό, στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης. (Σχετικό το από 29-8-2013 Δελτίο Τύπου μας).

Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη χθες (29-08-2013) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ένας 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ειδικότερα, προχθές (28-8-2013) το βράδυ, στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης, βρέθηκε νεκρός ο 56χρονος, εντός οικήματος ιχθυοτροφείου όπου εργαζόταν, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Ακολούθως, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, κατάφεραν μετά από συστηματική έρευνα, να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη, ενώ μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και τη συνδρομή των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, επετεύχθη η σύλληψη του, χθες (29-8-2013) το πρωί στην Αλεξανδρούπολη.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και την Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σύλληψη 46χρονου ημεδαπού για οφειλές προς το Δημόσιο

Σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη, τα οποία ανέρχονται σε 66.699,66 ευρώ Συνελήφθη, σήμερα (30-8-2013) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 46χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 46χρονου, ελεύθερου επαγγελματία, έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 66.699,56 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.