Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 4ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013.

04-11-2013
Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (3-11-2013) το απόγευμα, σε Επαρχιακή Οδό του Έβρου, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων και Διδυμοτείχου και της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με αγγλικές πινακίδες, που οδηγούσε ο 41χρονος, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας.


Σύλληψη αλλοδαπού διωκόμενου με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη χθες (3-11-2013) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Δικαστικές Αρχές της Γερμανίας, για σοβαρή υπόθεση απάτης κατ΄εξακολούθηση με σκοπό το κέρδος.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας και κατά το διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί το παραπάνω Ένταλμα Σύλληψης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.


Σύλληψη διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες


Ο διακινητής απέκρυπτε τους μη νόμιμους μετανάστες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με καυσόξυλα στην καρότσα Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου

Συνελήφθη χθες (3-11-2013) τις πρωινές ώρες, σε χωριό του Διδυμοτείχου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 48χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. επικαθήμενο, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε ο 48χρονος, διαπίστωσαν ότι προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες, αποκρύπτοντάς τους, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με καυσόξυλα, στην καρότσα του οχήματος.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. επικαθήμενο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.