Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο
Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 8ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013.

08-09-2013

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας είκοσι ένα (21) μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (7-9-2013) το απόγευμα, στο 20ο χλμ της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας είκοσι ένα (21) μη νόμιμους μετανάστες. Δεκατρείς (13) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας, έξι (6) υπήκοοι Αφγανιστάν και δύο (2) υπήκοοι Ιράν.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε ο 22χρονος, διαπίστωσαν ότι προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας, είκοσι ένα (21) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν την 6/9/2013 το απόγευμα και την 7/9/2013 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα, από αστυνομικούς των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 31 ετών, αντίστοιχα, διότι, το πρωί της 6/9/2013, εισήλθαν σε γραφείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη απουσία υπαλλήλου, αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι, που περιείχε 120 Ευρώ και διάφορα έγγραφα, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε και ένας υπολογιστής, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.