Σήμερα είναι: Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ ΕΠΙΠΛΟΡΑΜΑ KOYKORAVAS

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Δημόσια συγγνώμη του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης για την απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου του δήμου

Δημόσια συγγνώμη του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης για την απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου του δήμου

09-09-2019

Δημόσια απάντησε ο νέος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης στην επώνυμη καταγγελία ενός κατοίκου των Φερών ο οποίος φωτογράφισε ένα υπηρεσιακό όχημα της ΔΕΥΑΑ το οποίο  είχε παρκάρει παράνομα σε διάβαση μπροστά σε ράμπα, εμποδίζοντας την προσβασιμότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Ο κ. Ζαμπούκης μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τον καταγγέλλων για την ταλαιπωρία που υπέστη από την απαράδεκτη συμπεριφορά συνδημότη και στελέχους της Δημοτικής επιχείρησης.

Αναλυτικά η απάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης:

"Με αρνητική έκπληξη και λύπη ενημερώθηκα ότι υπήρξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επώνυμη καταγγελία του συμπολίτη μας κυρίου Μιχάλη Τσαβδάρη, που αφορά παράνομη στάθμευση υπηρεσιακού οχήματος της ΔΕΥΑΑ στις Φέρες, σε διάβαση μπροστά σε ράμπα, εμποδίζοντας την προσβασιμότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Ο συνδημότης μας μάλιστα φρόντισε να φωτογραφίσει το εν λόγω όχημα για τη σωστή τεκμηρίωση.
Κατ΄ αρχήν επιθυμώ να ευχαριστήσω τον κύριο Τσαβδάρη για τη δημόσια και επώνυμη καταγγελία του και να του ζητήσω ως Δήμαρχος συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη από την απαράδεκτη συμπεριφορά συνδημότη και στελέχους της Δημοτικής επιχείρησης.

Με αυτή του την πρωτοβουλία, υποστηρίζει την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουμε όλοι μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.

Πρέπει ως Δημότες, όλοι μαζί, να συνδιαμορφώσουμε κοινή κουλτούρα και νοοτροπία σε τέτοια ευαίσθητα κοινωνικά θέματα και να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να συμπεριφέρεται ανεύθυνα.

Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε δεσμευτεί και θα υπερασπιστούμε με κάθε γόνιμο τρόπο, το δικαίωμα των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα στην ελεύθερη προσβασιμότητα."