Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Διδυμότειχο: 1o βραβείο ανάμεσα σε 109 μαθητές ο 11χρονος Βασίλης Πατσίδης, στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών

Διδυμότειχο: 1o βραβείο ανάμεσα σε 109 μαθητές ο 11χρονος Βασίλης Πατσίδης, στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών

19-07-2017

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη τη βράβευση των μαθητών και των μαθητριών από τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο που διακρίθηκαν στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού 2017. 

Στον διαγωνισμό πρώτευσαν συνολικά 109 μαθητές και μαθήτριες και κατατάχθηκαν σε πίνακα με βάση τη σειρά επιτυχίας.

Ο μαθητής της Πέμπτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου, Βασίλης Πατσίδης του Δημητρίου και της  Σταυρούλας, βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο.

Η συμμετοχή και η διάκριση σε έναν διαγωνισμό της ΕΕΦ είναι μια σημαντική υπόθεση. Ακριβώς επειδή διενεργείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, την επιστημονική ευθύνη καθηγητών Πανεπιστημίου, είναι Πανελλήνιος, με τη συμμετοχή χιλιάδων μαθητών, η διάκριση αποκτά βαρύνουσα σημασία.

Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς, Δημήτρη και Σταυρούλα, στην δασκάλα του, Χρυσούλα Αλεξανδράκη και στον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέστωρα Κυρούδη, που έδωσαν την δυνατότητα στον μικρό Βασίλη να διαγωνιστεί, να αξιολογηθεί και να βραβευτεί.