Σήμερα είναι: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020
greek english turkish
ALL4U ΚΡΟΝΟΣ SOHO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Διδυμότειχο: εγκληματική ενέργεια με βαθιά τραύματα από μαχαίρι ο θάνατος των 3 γυναικών

Διδυμότειχο: εγκληματική ενέργεια με βαθιά τραύματα από μαχαίρι ο θάνατος των 3 γυναικών

13-10-2018

Βαθιά τραύματα στο λαιμό και το θώρακα από μαχαίρι, διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση πως είχαν οι 3 γυναίκες που βρέθηκαν δολοφονημένες το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου.

Οι γυναίκες που εντοπίστηκαν από αγρότη, έφεραν τα προσωπικά τους αντικείμενα και έχει πλέον αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο φόνος να έγινε με κίνητρο την κλοπή.

Οι αρχές εντόπισαν και εξετάζουν το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή της μίας εκ των τριών, η οποία όπως μαρτυρούν τα στοιχεία αλλά και τα τραύματα της στο χέρι και την πλάτη, κατάφερε να λύσει τα σχοινιά με τα οποία ήταν δεμένη κι επιχείρησε να διαφύγει, αφού βρέθηκε σε μερικά μέτρα απόσταση από τις άλλες δύο.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι να πρόκειται για μητέρα με τις δύο κόρες της, Συριακής καταγωγής, ηλικίας 35, 18 και 16 ετών.

Επιτόπου βρέθηκαν 2 μαχαίρια, και τα δεσμά με τα οποία ο δράστης/δράστες πιθανότατα διακινητές, είχαν δέσει τις γυναίκες.

Στις έρευνες συμμετέχουν και αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ύστερα από εντολή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, ο οποίος θα βρεθεί το Σ/Κ στην Αλεξανδρούπολη για διοικητικά όμως ζητήματα.

Μαρίνα Κριτού