Κάτι τρέχει στον Έβρο
Διδυμότειχο: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία με την αγροτική οδοποιία.
Κατεστραμμένη παραμένει η αγροτική οδοποιία στο Δήμο Διδυμοτείχου, αρκετό καιρό μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τον Έβρο τον περασμένο χειμώνα. Η κατάσταση είναι απελπιστική, καθώς οι υπάλληλοι του Δήμου και τα μηχανήματα δεν επαρκούν για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί οι αγροτικοί δρόμοι.
Σε δήλωσή του στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης, ο δήμαρχος Διδυμοτείχου, κ. Πατσουρίδης Παρασκευάς είπε πως για να βοηθήσουν τους αγρότες να πάνε στα κτήματά τους, κάνανε δύο αναθέσεις, μία με την Κοινότητα Διδυμοτείχου και μία με την Δημοτική Κοινότητα Διδυμοτείχου. Βέβαια. δεν ήταν αρκετό για να αποκατασταθεί η αγροτική οδοποιία.
Ακόμη, δήλωσε πως ζήτηαν βοήθεια από παντού και δεν την έχουν λάβει ακόμα, ενώ αρκετοί είναι οι οικισμοί που δεν έχουν επισκεφτεί οι αρμόδιοι.
Οι αγρότες φοβούνται την καταστροφή που θα υποστούν οι καλλιέργειές τους σε μία πιθανή πλημμύρα, αφού οι δρόμοι δεν έχουν θωρακιστεί, ενώ πάνω από 35 ρήγματα άνοιξαν λόγω των πλημμύρων.
Τέλος, ο κ. Πατσουρίδης έκανε έκκληση προς όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των αγροτών.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Δέλτα Τηλεόρασης:
- Απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων φορτηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο
(14-08-2025) - Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
EN
TR






