Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Διεθνές βραβείο A' Design Award σε ελληνικό κόσμημα - Νέα διάκριση για τον Αλεξανδρουπολίτη Απόστολο Κλειτσιώτη

Διεθνές βραβείο A' Design Award σε ελληνικό κόσμημα - Νέα διάκριση για τον Αλεξανδρουπολίτη Απόστολο Κλειτσιώτη

18-05-2020

Μια νέα διάκριση για τον δημιουργό κοσμημάτων Απόστολο Κλειτσιώτη από την Αλεξανδρούπολη.

Ένα ασημόχρυσο δαχτυλίδι με διαμάντια από μία ολοκληρωμένη σειρά κοσμημάτων του Έλληνα σχεδιαστή βραβεύτηκε με "A' Design Award Bronze" στην κατηγορία "Jewelry, Eyewear and Watch Design, 2020".

Η Ακαδημία "A' Design Award and Competition" διεξάγει τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό για το καλύτερα σχέδια, σχεδιαστικές ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους τους δημιουργικούς κλάδους παγκοσμίως.

Το A' Design Award δεν είναι μόνο βραβείο αλλά και σήμα ποιότητας και τελειότητας στο design, αποτελεί δε ένα πιστοποιητικό αριστείας για τους σχεδιαστές, μια απόδειξη ποιότητας για τις εταιρείες.

Τα τελευταία χρόνια έχουν βραβευτεί διάσημα διεθνή γραφεία design και προϊόντα γνωστών εταιρειών όπως Coca Cola, Lenovo, Maserati, Nestle, Nissan, Samsung.
Ο Απόστολος Κλειτσιώτης σχεδιάζει και κατασκευάζει κοσμήματα με την επωνυμία APOSTOLOS JEWELLERY.

Οι σειρές κοσμημάτων APOSTOLOS JEWELLERY σε χρυσό, ασήμι και πολύτιμους λίθους χαρακτηρίζονται από διακριτική πολυτέλεια, χειροποίητη αίσθηση και ένα ξεχωριστό και αναγνωρίσιμο στυλ που τραβάει το βλέμμα.

"Το κόσμημα μου θέλω να εκφράζει μια ιδέα, μια αγαπημένη ανάμνηση, ένα συναίσθημα αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να φορεθεί εύκολα και ευχάριστα" αναφέρει ο Απόστολος.
Τα κοσμήματα APOSTOLOS JEWELLERY πωλούνται σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού έχοντας εδώ και χρόνια πιστούς θαυμαστές.

Στην Αλεξανδρούπολη το «Apostolos Jewellery» θα το βρείτε στην οδό Δικαστηρίων 23 και Μπουμπουλίνας 3, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942476435, 2551 020925

www.apostolosjewel.gr
info@apostolosjewel.gr