Κάτι τρέχει στον Έβρο

Διεκόπη από χθες η κυκλοφορία στο οδικό τμήμα μεταξύ βόρειου & νότιου κόμβου Διδυμοτείχου

Διεκόπη από χθες η κυκλοφορία στο οδικό τμήμα μεταξύ βόρειου & νότιου κόμβου Διδυμοτείχου

27-08-2019

Διεκόπη από εχθές Δευτέρα 26 Αυγούστου η κυκλοφορία στο οδικό τμήμα μεταξύ βόρειου και νότιου κόμβου Διδυμοτείχου λόγω εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος στις παρακάτω τρεις γέφυρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι εργασίες εκτιμάται να ολοκληρωθούν εώς τις 25 Οκτωβρίου 2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Εγκρίνουμε τις παραπάνω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που αφορούν επεμβάσεις αποκατάστασης φθορών σε αρμούς γεφυρών, συναρμογές και κατασκευή ασφαλτικών στρώσεων στο Βασικο (Πρωτεύον) Εθνικό Οδικό Δίκτυο Ε.Ο.51.

2. Αναλυτικότερα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω θέσεις επί του Εθνικού Οδικού Δικτύου:

Γέφυρα άνω σιδηροδρομικής γραμμής Διδυμοτείχου

Γέφυρα στον βιολογικό καθαρισμό Διδυμοτείχου

Γέφυρα πριν τον βόρειο κόμβο Διδυμοτείχου

3. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνει πλήρης αποκλεισμός της κυκλοφορίας του εν λόγω οδικού τμήματος, με την τοποθέτηση των απαιτούμενων πληροφοριακών πινακίδων στην αρχή και στο τέλος του προς αποκατάσταση τμήματος.

4. Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέσω Βόρειου Κόμβου Διδυμοτείχου – πόλης του Διδυμοτείχου – Νότιου Κόμβου Διδυμοτείχου.

5. Η εκτέλεση των εργασιών θα γίνει με σήμανση όπου θα είναι σαφής ο ορισμός της ζώνης έργων και θα διασφαλίζεται η ομαλή ροή των διερχόμενων οχημάτων, για την απρόσκοπτη, ασφαλής και ταχεία εκτέλεση των έργων.

Άρθρο 2ο 1. Οι διατάξεις του άρθρου 1 της παρούσας απόφασης ισχύουν από 26-8-2019, μέχρι την ολοκλήρωση και αποπεράτωση των ως άνω εργασιών (κατ' εκτίμηση έως 25-10-1019).