Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

e - υεξία

Διώξτε την ακμή χωρίς φάρμακα και παρενέργειες! Ο φυσικός τρόπος από τα Vitaplus.

Διώξτε την ακμή χωρίς φάρμακα και παρενέργειες! Ο φυσικός τρόπος από τα Vitaplus.

09-05-2015

Η ακμή είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που είναι πολύ συνηθισμένο στην εφηβεία αλλά σε πολλούς συνεχίζει να τους ταλαιπωρεί και σε πιο μεγάλη ηλικία. Η ακμή, αν και εκτός των ουλών, δεν προκαλεί επιπλοκές, ρίχνει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση, αφού τα σημάδια της διαφαίνονται ακόμα και κάτω από τα προϊόντα μακιγιάζ.

Συνηθίζεται να ακούμε με μεγάλη μας θλίψη ότι ακολουθούνται μέθοδοι αντιμετώπισης με τη χορήγηση φαρμάκων. Κάποια από τα φάρμακα αυτά έχουν τον κίνδυνο παρενεργειών όπως τερατογένεση, άλλα προκαλούν έντονη ξηρότητα του δέρματος, των οφθαλμών, των χειλιών ή και τριχόπτωση. Η λήψη των φαρμάκων αυτών είναι επίσης απαγορευτική για όσους υποφέρουν από υπερλιπιδαιμία ή παθήσεις του ήπατος. Επιπλέον προξενούν φωτοευαισθησία, γεγονός ενοχλητικό σε μία χώρα σαν την Ελλάδα με μεγάλη ηλιοφάνεια, όλους τους μήνες.

Η συχνή χρήση των φαρμάκων οδηγεί σε αντίσταση του οργανισμού σε αυτά με αποτέλεσμα να μη διορθώνεται και πάλι το πρόβλημα.

Υπάρχει στα Vitaplus μια εναλλακτική μέθοδος
αντιμετώπισης της ακμής με αποτελέσματα που δε μπορούν να συγκριθούν , χωρίς φάρμακα και χωρίς παρενέργειες!

Η μέθοδος BIO-PEELING!

Μια θεραπεία που γίνεται στο ινστιτούτο των Vitaplus και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια όσον αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος!
Είναι επαγγελματική θεραπεία, βασισμένη αποκλειστικά σε εκχυλίσματα Φυκιών, Μέντας, Μελισσόχορτου και Καλέντουλας, που αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων και αναζωογόνηση του δέρματος.

Οι ιδιότητες αυτές εξαλείφουν την ακμή , τις ουλές και τους ερεθισμούς από ακμή, τους διασταλμένους πόρους, βοηθούν στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας του δέρματος.
Η επαναστατική αυτή θεραπεία αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της κεράτινης στιβάδας, αυξάνει την κυτταρική ανανέωση, απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και συμβάλλει στην μείωση της υπερχρωμάτωσης και των γεροντικών κηλίδων.
Η διπλή δράση του bio-peeling είναι μηχανική και βιολογική με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Δείτε τα σπυράκια σας να ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!
Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και ενημερωθείτε αναλυτικότερα στο χώρο τους κλείνοντας ένα ραντεβού για μια διάγνωση και ενημέρωση του τρόπου θεραπείας, στο τηλέφωνο 2551036636.