Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Δράσεις ενημέρωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του ΑΙDS στην Ορεστιάδα

Δράσεις ενημέρωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του ΑΙDS στην Ορεστιάδα

28-11-2022

Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του AIDS, διοργανώνει δράσεις ενημέρωσης την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022, με διανομή εντύπου υλικού και προφυλακτικών που έχουν διατεθεί για τον σκοπό αυτόν από τη ΜΚΟ «Θετική Φωνή».

Οι δράσεις θα γίνουν στις παρακάτω πόλεις:

  • Στην Ορεστιάδα, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, σε χώρο του κεντρικού κτιρίου της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας, από τις 10:45 έως τις 13:15 για τη διανομή του υλικού στους φοιτητές και τις φοιτήτριες.
  • Στην Κομοτηνή, σε συνεργασία με το Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού Exagono του Δήμου Κομοτηνής, μαζί με τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή», το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων (ΔΗ.ΣΥ.Ν) Κομοτηνής, τους e-Αιμοδότες, το Europe Direct AM-Θ (γραφείο Κομοτηνής) η διανομή του υλικού στο διερχόμενο κοινό θα
    πραγματοποιηθεί στην οδό Βενιζέλου και στον προαύλιο χώρο του κτίριού της Παλιάς Νομικής Σχολής από τις 17:30 έως τις 19:30.

  • Στην Καβάλα, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καβάλας, θα πραγματοποιηθεί δράση ενημέρωσης στην (κεντρική) πλατεία Ελευθερίας με ενημερωτικό περίπτερο και διανομή του υλικού στο κοινό από τις 10:30 έως τις 13:30.

Στόχος όλων των διοργανωτών και των δράσεων είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση σχετικά με το ζήτημα του AIDS.

To κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να ενημερωθεί γύρω από τα θέματα της εξάρτησης και τις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους με πρόβλημα εξάρτησης και τις οικογένειες τους ή άλλα πρόσωπα του στενού τους περιβάλλοντος.