Σήμερα είναι: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ AL FARO SOHO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Δύο ποτίστρες για τα αδέσποτα τοποθετήθηκαν στο Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης

Δύο ποτίστρες για τα αδέσποτα τοποθετήθηκαν στο Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης

08-07-2018

Τις πρώτες ειδικές ποτίστρες για τα αδέσποτα τοποθέτησαν στο Μαΐστρο οι Φορείς του οικισμού  σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριαμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: "Αυτές τις ζεστές ημέρες του χρόνου ανάγκη δροσιάς έχουν και τα αδέσποτα ζωάκια.
Στο πλαίσιο αυτό οι Φορείς της Μαΐστρου σε συνεργασία με τον Δήμος Αλεξανδρούπολης τοποθέτησαν σε δυο σημεία του οικισμού ποτίστρες.

Η αξίας της αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπων και ζώων, η ενημέρωση των κατόχων σκύλων για τις νομικές τους υποχρεώσεις, η υποστήριξη και εφαρμογή των νόμων και οι βιωματικές εκπαιδεύσεις – ενημερώσεις συμπεριφοράς σκύλων που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με φιλοζωικές ομάδες και συλλόγους, είναι στόχοι που έχουν τεθεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαΐστρου και υλοποιούνται σταδιακά.
«Χρειάζεται να δούμε αυτά που μας ενώνουν μαζί τους και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Έτσι μόνο θα σεβαστούμε την ύπαρξή τους, τη ζήση τους και θα αναγνωρίσουμε το δικαίωμα τους στη ζωή»

Και καταλήγει: "Τέλος ευχαριστούμε το κατάστημα Happy-Pets – Dogsacademy για την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική του προσφορά."