Σήμερα είναι: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020
greek english turkish
ΕΠΙΠΛΟΡΑΜΑ KOYKORAVAS AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έξω από την παράταξη Μιχαηλίδη... ο Μιχαηλίδης!

Έξω από την παράταξη Μιχαηλίδη... ο Μιχαηλίδης!

08-10-2019

Ιστορία γράφτηκε τρόπο τινά στη χθεσινή συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβούλων της Παράταξης "ΑΝΑΣΑ" αφού έγινε κάτι πέρα για πέρα ασυνήθιστο στα αυτοδιοικητικά χρονικά όχι μόνο της Αλεξανδρούπολης, αλλά συνολικά της χώρας.

Ο λόγος για την διαγραφή του επικεφαλής Παύλου Μιχαηλίδη από την παράταξη ΑΝΑΣΑ μετά από την ψηφοφορία των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξης.

Συγκεκριμένα οι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι απο τους 6 που εκλήθησαν στην χθεσινή συνεδρίαση (απουσίαζε ο κ. Μιχαηλίδης), ο Ιωάννης Καρυπίδης, ο Κυριάκος Αραμπατζής, ο Αναστάσιος Σεραφειμίδης, ο Πασσιάς Γεώργιος και Πέτρος Κυριακίδης ψήφισαν υπέρ της διαγραφής του επικεφαλής.

Μετά από αυτήν την απόφαση επικεφαλής  της παράταξης ορίζεται ο Γιάννης Καρυπίδης ενώ ο κ. Μιχαηλίδης είναι πλεόν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Σχετικά με τις παραπάων εξελίξεις η παράταξη "Πόλη & Πολίτες - Βαγγέλης Λαμπάκης" μέσω του επικεφαλής της δήλωσε:

"Με λύπη πληροφορήθηκα από τα τοπικά ΜΜΕ ότι το ρήγμα στην παράταξη "Ανασα" είναι πλέον οριστικό με τον Παύλο Μιχαηλίδη να ανεξαρτητοποιείται και τους υπόλοιπους πέντε να αποτελούν μία ομάδα.

Η πολιτική μου στάση και θέση είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές που πρέσβευε η συγκεκριμένη παράταξη κατά την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο, όπως θα θυμάστε άλλωστε, όλοι.

Αυτό όμως δεν μου επιτρέπει να κλείσω τα μάτια και να μην δω την ευθύνη που έχουν οι υπηρέτες της λογικής "Διαίρει και Βασίλευε" μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης στη διαμόρφωση της νέας τάξης στα πράγματα.

Ο κατακερματισμός παρατάξεων εξυπηρετεί καταφανώς τους μη έχοντες πλειοψηφίες και υπηρετεί τη δημιουργία λυκοφιλιών που σε καμία περίπτωση δεν τιμούν τη Δημοκρατία και αυτό που κληθήκαμε να υπηρετήσουμε όλοι οι αιρετοί: το κοινό συμφέρον".

Σ.Τ.