Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Αθλητικά Νέα

Πλέον μπαίνουμε στα play-off και το εμπόδιο μας στον δρόμο προς τους τελικούς ονομάζεται Κηφισιά.
Πλέον μπαίνουμε στα play-off και το εμπόδιο μας στον δρόμο προς τους τελικούς ονομάζεται Κηφισιά.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Με το βλέμμα στους τελικούς!

07-04-2014

Τέλος της κανονικής περιόδου λοιπόν και ο Εθνικός κατέκτησε την τρίτη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος! Η πολυπόθητη νίκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν ήρθε, παρ' όλα αυτά οι παίκτες του Θανάση Μουστακίδη κατάφεραν και πήραν ένα πολύτιμο βαθμό, ο οποίος μας στέλνει στα play-off πάνω στην Κηφισιά και όχι πάνω στον Ολυμπιακό.

Σίγουρα αυτό που θέλαμε όλοι παρακολουθώντας την ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς ήταν η πρώτη θέση, όμως μετά τα Χριστούγεννα ήρθε η κούραση και κάποια κακά αποτελέσματα, αυτά που μας έφεραν στην τρίτη θέση.

Απογοήτευση δεν πρέπει να υπάρχει, καθώς ο Εθνικός έχει καταφέρει ήδη να είναι στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν και διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο του στους τελικούς του πρωταθλήματος. Για ένα άλλο γεγονός, που πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι, είναι για τον Νίκολα Μιγιαϊλοβιτς, ο οποίος ανακηρύχθηκε MVP του πρωταθλήματος. Είναι η πρώτη φόρα που κατακτά αυτόν τον τίτλο παίκτης του Εθνικού και του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια!

Και πλέον μπαίνουμε στα play-off και το εμπόδιο μας στον δρόμο προς τους τελικούς ονομάζεται Κηφισιά. Θα την αντιμετωπίσουμε με μειονέκτημα έδρας με τους δύο πρώτους αγώνες να γίνονται στην Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή. Όπως έχουμε δει, είναι μία ομάδα που μας ταιριάζει αγωνιστικά και πιστεύω πως τουλάχιστον ένα από τα δύο ματς θα το κερδίσουμε, κάτι που αν γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα θα χρειαστούν δύο νίκες στο ‘Μιχάλης Παρασκευόπουλος’ για να δούμε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα Ελλάδος!

2T